Puhdistu & hoikistu -Tehokas startti painonpudotukseen ja elämäntapamuutokseen!

49,00 

Mitä jos eteesi avautuisi mahdollisuus, jonka avulla pystyisit lisäämään energiaa päiviisi, pystyisit karistamaan ylimääräiset kilot, onnistuisit tiristämään rasvaa ongelmakohdistasi ja saisit tehtyä positiivista muutosta elämäntavoissasi? Tarttuisitko mahdollisuuteen?

Jos kyllä, tässä se mahdollisuus nyt on kirkkaana silmiesi edessä ja se mahdollisuus on Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus!

 

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus on loistava valinta sinulle, joka haluat startata tehokkaan rasvanpolton sekä painonpudotuksen ja haluat saada aikaan pysyvää muutosta! Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus tarjoaa sinulle tehokkaat avaimet muutokseen, joiden avulla elämäsi voi muuttua paljonkin pelkästään neljässä viikossa!

 

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus sopii sinulle, joka…

haluat pudottaa painoasi ja tehdä painonpudotuksesta pysyvää. Valmennus tarjoaa sinulle avaimet, joiden ansiosta pystyt muokkaamaan tapojasi pysyvästi, joka tarkoittaakin, ettei valmennus ole pelkästään hetkellinen ihmedieetti, vaan sillä voit vaikuttaa koko loppuelämääsi!

haluat polttaa rasvaa kehosi ongelmakohdista ja samalla myös vähentää haitallista viskeraalirasvaa eli sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, joka on terveydellesi haitallista. Valmennuksen ruokavalion ja treeniohjeiden avulla pystyt vähentämään kehosi rasvan määrää, jonka ansiosta parannat kehonkoostumasta ja tuet terveyttäsi!

haluat päästä parempaan kuntoon! Valmennus tarjoaa kattavat ja nousujohteiset treeniohjeet, joiden avulla pystyt kohottamaan kuntoasi. Kaikki treenit ovat omalla kehonpainolla suoritettavia harjoituksia, joten ne sopivat niin vasta-alkajille, kuin myös kokeneemmille konkareille. Treenit ovat kestoltaan myös maksimissaan 30 minuuttia, joten ne sopivat loistavasti niin arjen kiireen keskellä eläville. Ps. kaikki treeniohjeet ovat saatavissa niin kirjallisina kuin myös videoina!

haluat voida kokonaisvaltaisesti paremmin arjessasi! Haluat saada enemmän itsestäsi irti ja haluat löytää taas motivaatiota liikkumiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Haluat olla taas se eloisa, pirteä oma itsesi, joka joskus aiemmin olit!

 

EI RISKIÄ! Jos et ole tyytyväinen valmennukseen tai et saa valmennuksen avulla tuloksia aikaan, saat rahasi 100% takaisin!

Valmennukseen osallistuneiden antamien arvosanojen keskiarvo on 9,1!

Ps. Voit halutessasi maksaa verkkovalmennuksen osissa Klarnan erämaksun avulla tai Smartum-seteleillä (Huom! Tee Smartumeilla maksaessa ilmoittautuminen laittamalla viestiä osoitteeseen: info@newbeginning.fi)

Kuvaus

Tehokas, 4 viikon kestoinen valmennuskokonaisuus hyvään oloon ja pysyvään painonpudotukseen!  Osallistu valmennukseen ja aloita heti kun sinulle sopii!

 

Lisätietoa Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksesta:

Pysyvä painonpudotus on mahdollista järkevästi toteutetun ruokavalion sekä säännöllisen treenaamisen avulla, mutta hyvin oleellisessa roolissa on myös motivaatio ja oma ajatusmaailma. Tämä valmennus onkin tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat muokata treenin ja ruokavalion lisäksi myös ajattelutapaasi tavoitettasi tukevaksi, jonka ansiosta pysyvä painonpudotus helpottuu!

Tämä valmennus on kattava yhdistelmä, jossa hyvinvointisi eri osa-alueet otetaan laajasti huomioon. Valmennusviikkojen edetessä tulet huomaamaan muutoksen energiassasi ja itsevarmuudessasi samalla kun kehosi tiivistyy ja painosi putoaa!

 

Jos lähdet mukaan, lupaamme:

Auttaa ja tukea sinua koko neljän viikon ajan! Annamme sinulle kattavat ja tarkat ohjeet koko valmennuksen ajalle! Voit myös halutessasi kysyä valmennuksen aikana meiltä apua milloin tahansa ja pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan!

 

Uskomme valmennukseen 100 prosenttisesti!

Seisomme täysin valmennuksemme takana! Tiedämme, että valmennuksen ohjeita noudattamalla saat tuloksia aikaan ja haluamme myös näyttää sen sinulle. Jos kuitenkin koet ettei valmennuksesta ole sinulle hyötyä, palautamme rahasi takaisin, jonka ansiosta olemme karsineet sinulta kaikki riskit pois!

Lue tästä Helenan onnistumistarina 

 

Miksi valitsisit juuri meidän valmennuksemme?

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus on kohdistettu kehon toimintojen tehostamiseen, puhdistamiseen sekä painonpudotukseen ja siitä on pyritty tekemään mahdollisimman kattavat ja tehokas valmennuskokonaisuus, joka on kuitenkin samalla suhteellisen helposti noudatettava ja jonka ansiosta saat haluamiasi tuloksia! Valmennus sopii loistavasti varsinkin “starttipaketiksi” kohti uutta terveellisempää ja hoikempaa elämää!

 

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen tarkempi sisältö:

Verkkovalmennuksen tarkoituksena on antaa puhdistava ja tehokas aloituspotku kohti hoikempaa ja terveellisempää elämää, jossa kehosi voi päivittäin hyvin oikeanlaisen ravinnon ja treenin avulla ja jolloin se muuttuu rasvanpolttolaitokseksi, jonka ansiosta pääset eroon ylimääräisestä rasvasta ja samalla myös painosi putoaa.

 

Puhdistava jakso

Valmennus käynnistyy puhdistavalla jaksolla, joka auttaa tehostamaan elimistösi toimintoja, laittaa kuona-aineet liikkeelle ja auttaa poistamaan turvotusta. Valmennukseen osallistujista moni karisti viikon mittaisen puhdistuskuurin aikana 2-3 kiloa!

 

Ruokavalio

Syöt värikkäästi, raikkaasti ja ravitsevasti viikoittain vaihtuvien terveellisten, monipuolisten ja helposti valmistettavien ohjeiden mukaan. Moni osallistuja on yllättynyt, miten helppoa ruokavaliomme noudattaminen voi olla ja siitä miten terveellinen syöminen ei todellakaan ole tylsää tai pelkkää parsakaalen ja kanan puputtamista!

 

Treenit

Valmennuksen aikana treenaat monipuolisesti ja tehokkaasti! Valmennuksen treenit ovat kestoltaan maksimissaan 30 minuuttia ja voit suorittaa harjoitukset missä ja milloin tahansa! Treenit eivät vaadi kuntosalijäsenyyttä tai kuntoiluvälineitä. Tarvitset vain hieman tilaa ympärillesi!

 

Motivaatio sekä tulosten tehostaminen

Saat joka viikko uusia motivaatiovinkkejä sekä tehtäviä, joiden avulla teet muutoksista sekä tuloksista pysyviä. Lisäksi motivaatiokalenterimme pitää sinut motivoituneena ja fokuksen tavoitteessa. Jos haluat tehostaa valmennuksen rasvaa polttavia vaikutuksia, annamme sinulle supervinkkejä, joiden avulla voit saada vieläkin hienompia tuloksia!

 

Valmentajien tuki

Voit valmennuksen aikana kysyä milloin tahansa apua valmentajilta, jotka vastaavat sinulle yhden arkipäivän sisällä. Me valmentajat, Elina ja Merita olemme Sertifioituja hyvinvointialan ammattilaisia ja olemme tehneet valmennustyötä jo useita vuosia.

Lue tästä Sandran onnistumistarina 

 

Lue osallistujien palautteita:

“Paino laski 5.2kg. Senttejä läksi muutamia sieltä täältä. Kiitos teille tosi paljon! En uskonut itseeni kun ilmottauduin, mutta heti alkumetreillä tuli ihan eri fiilis teidän ansiosta. Tämä on ollut loisto juttu!” -Satu

 

“Kiitos motivoivasta, iloisesta valmennuksesta. Ootte ymmärtäväisiä kehonsa ja hyvinvointinsa kumpuilevien ihmisten kanssa. Ette spoilaa kompastellessa, vaan annatte vaihtoehtoja. Lämmin kiitos! Olen tiellä, mistä olen ollut eksyksissä liian kauan!” -Marika

 

“Mulla ei oo pitkään aikaan ollut näin energinen ja kevyt olo! Kahden viikon jälkeen painoa on tippunut 4,1 kiloa. Kolmen päivän puhdistavan jakso oli kyllä loistava aloituspuhdistus koko jutulle! Olen oppinut syömään terveellisemmin kuin ikinä, energiatasoni nousseet ja saan nukuttua kunnolla ja ihooni on tullut väriä eli eloa! Turvotus on lähtenyt ja olo PAAAAAAALJON kevyempi. Ruokaohjeet ovat olleet maittavia, helppoja ja nopeita tehdä. Terveellinen ruoka ei myöskään ole kalliimpaa kuin ennen syömäni laaduton ruoka, josta olen yllättynyt!” – Minna

 

“3,7 kg tähän mennessä, eli kahden viikon jälkeen. Tosi kivat reseptit ens viikollekin! Myös se on erittäin hyvä juttu, että ruoissa on vaihtoehtoja. Ei kyllästy samaan ruokaan. Tämä dieetti on muutakin kuin rahkaa ja kanaa! Tää on tosi hyvin tehty juttu! Hyvä te!!” – Päivi

 

“Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Kiloja karisi valmennuksen kahden ensimmäisen viikon aikana neljä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!” – Sandra

 

“Olen todella ilonen että lähdin mukaan. Ihana huomata miten vuosi sitten pieneksi tulleet housut menivät päälle helposti. Monipuolista ruokaa, joka vaikuttaa mieleen, freesi ja kevyt olo!” -Janica

 

KauppaanSiirry etusivulle 

Saatat myös pitää...