Pudota painoa syömällä -verkkovalmennus

59,00 

Viiden viikon kestoinen valmennuskokonaisuus, jonka aikana opit syömään terveellisesti, monipuolisesti ja laitat ruokavaliosi uuteen uskoon pala kerrallaan! Uusi ruokavaliosi tukee painonpudotusta ja sen avulla pystyt jo valmennuksen aikana pudottamaan painoasi onnistuneesti ja mikä tärkeintä, saat opit, joiden avulla voit tehdä painonpudotuksesta pysyvää myös valmennuksen jälkeen!

Seuraava valmennusryhmä starttaa maanantaina 1.4.2019! Voit varata paikkasi valmennukseen jo nyt!

 

Pudota painoa syömällä! -verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat…

pudottaa painoa pysyvästi ja haluat tehdä sen terveellisellä tavalla ja samalla myös nauttia muutoksen matkastasi! Ei enää kitudieettejä tai muita vippaskonsteja, vaan pysyviä tuloksia, pysyvien ruokavaliomuutosten avulla. Sisäistä terveelliset syömistottumukset ja varmista, ettet palaa enää vanhan ruokavaliosi pariin. 

laittaa kerralla syömistottumuksesi kunnolla kuntoon ja haluat oppia syömään kokonaisvaltaisesti terveellisesti ja säännöllisesti! Valmennuksessa saat runsaasti tietoa terveellisistä syömistavoista ja terveellisestä ravinnosta, jonka ansiosta ymmärrät paremmin, miksi terveellinen syöminen kannattaa. Huomaat myös, että pudottaaksesi painoa, sinun ei tarvitse todellakaan nähdä nälkää tai jättää aterioita väliin, vaan voit oikeasti syödä täyttäviä ja maukkaita aterioita, joiden ansiosta painosi putoaa ja tuet samalla myös terveyttäsi!

panostaa terveellisiin aamurutiineihin, jotka tukevat koko loppupäivääsi! Valmennuksessa panostetaan ruoakvalion lisäksi paljon myös päivittäisiin tapoihin ja varsinkin aamurutiineihin, jotka ovat oleellisessa roolissa onnistuneen painonpudotuksen ja elämäntapamuutoksen kannalta. 

oppia kokkaamaan terveellisiä, monipuolisia, ravinnerikkaita ja ennen kaikkea helppoja aterioita! Valmennus sisältää runsaasti erilaisia reseptejä päivän jokaiselle eri aterialle. Resepteissä haluamme panostaa helppoutta, terveellisyyttä, ravinnerikkautta ja sitä, että ateriat ovat sinulle mahdollisimman hyväksi!

 

EI RISKIÄ! Jos et saa ole tyytyväinen valmennukseen tai et saa sen avulla tuloksia aikaan, saat rahasi 100% takaisin!

 

Osallistu valmennukseen ennakkoon ja varaa paikkasi tammikuun ryhmässä!  

Ps. Voit halutessasi maksaa verkkovalmennuksen osissa Klarnan erämaksun avulla tai Smartum-seteleillä (Huom! Tee Smartumeilla maksaessa ilmoittautuminen laittamalla viestiä osoitteeseen: info@newbeginning.fi)

Osasto:

Kuvaus

Miten verkkovalmennus toimii?

Verkkovalmennus on sähköisessä muodossa verkkosivuillamme, jonne pääset kirjautumaan laatimiemme käyttäjätunnusten avulla. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kahdeksan viikon ajan, jonka aikana voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin paljon kuin haluat. Lisäksi ruokavaliotiedostot ja monet muut valmennusmateriaalit ovat ladattavassa ja tulostettavassa muodossa, jolloin voit tallentaa ne itsellesi ja hyödyntää niitä tulevaisuudessa niin paljon kuin haluat. Huomioithan kuitenkin, että valmennusmateriaalit ovat tarkoitettu vain valmennukseen osallistuneille, joten materiaalien levittäminen muille on kiellettyä.

 

Miten valmennus etenee? 

Valmennuksessa mennään eteenpäin aina viikko kerrallaan. Avaamme seuraavat viikot aina valmennuksen edetessä, josta saat ilmoituksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Valmennuksen jokaisella viikolla käymme läpi asioita, jotka ovat oleellisia painonpudotuksen ja terveellisen syömisen kannalta. Opettelemme yhdessä muun muassa terveellisten aamurutiinien hyödyntämistä, opiskelemme asioita ravitsemuksesta ja laitamme viikkojen edetessä päivän jokaisen ateriasi kuntoon.

Haluamme valmennuksen avulla havainnollistaa sinulle, miten terveellinen ravinto vaikuttaa hyvinvointiisi ja samoin näyttää sinulle myös, miten epäterveellinen ravinto nakertaa hyvinvointiasi ja kerryttää lisäkiloja!

 

Kenelle Pudota painoa syömällä! –valmennus sopii?

Valmennus sopii perusterveelle henkilölle, joka haluaa saada painon putoamaan ja oppia samalla syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Valmennuksen tarkoituksena ei ole olla hetkellinen dieetti, vaan sen on tarkoituksena toimia samalla myös ravintoasioihin perehdyttävänä valmennuskokonaisuutena, jolloin osallistuja oppii ymmärtämään tarkemmin, mitä terveellinen ravinto on ja miten sen kautta voidaan saada ylimääräiset kilot putoamaan.

 

Sisältääkö valmennus treeniohjeita?

Valmennuksessa keskitytään syömiseen ja syömistapojen muuttamiseen. Tämän vuoksi valmennuksessa ei ole treeniohjeita. 

 

Jos lähdet mukaan, lupaamme:

Auttaa ja tukea sinua koko viiden viikon ajan! Saat meiltä kattavat ja tarkat ohjeet koko viiden viikon ajaksi ja voit kysyä meiltä milloin tahansa apua valmennuksen edetessä ja pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan.

 

Uskomme valmennukseen 100 prosenttisesti!

Seisomme täysin valmennuksemme takana! Tiedämme, että valmennuksen ohjeita noudattamalla saat tuloksia aikaan ja haluamme myös näyttää sen sinulle. Jos kuitenkin koet, ettei valmennuksesta ole sinulle hyötyä, palautamme rahasi takaisin! Haluamme 100% tyytyväisyystakuun avulla karsia sinulta kaikki osallistumiseen liittyvät riskit pois.

 

Ketkä ovat valmennuksen takana?

Valmennuksen ovat toteuttaneet www.newbeginning.fi sivuston Elina ja Merita, jotka ovat hyvinvointivalmentajia ja Personal trainereita, joilla on kokemusta lähi- ja verkkovalmennuksesta jo yhteensä lähes 10 vuoden ajalta. Elina ja Merita ovat aktiivisia, positiivisia ja työlleen 100% omistautuneita valmentajia.

 

Jos haluat saada enemmän lisätietoa valmennuksesta tai mieleesi tuli kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@newbeginning.fi