KIINTEÄKSI KOTONA! – 5 viikossa sileämpi ja timmimpi keho!

59,00 

Mitä jos peiliin katsoessasi näkisit kiinteämmän, sporttisemman ja energisemmän naisen, joka nauttii olostansa omassa kehossaan?

Eikö kuulostakin hienolta? Saatat tällä hetkellä kyllä tietää, mitä sinun pitäisi syödä tai miten liikkua, jotta voisit saavuttaa haluamasi, mutta yksin et vain tunnu saavan tuloksia aikaan. Tällä hetkellä sinusta saattaakin tuntua, että tarvitset kunnon motivoivan potkun takapuoleesi, jotta pääset tehokkaammin liikkeelle ja siitä tässä valmennuksessa onkin kyse!

 

Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennus sopii sinulle, joka…

haluat treenata tehokkaasti ja monipuolisesti niin, että saat samanaikaisesti kuntosi nousuun ja kehosi kiinteämmäksi! Valmennuksessa treenit ovat suhteellisen lyhytkestoisia, mutta suurin osa harjoituksista tehdään korkealla sykkeellä ja niiden avulla saat lihaksiin kunnon poltteen, jolloin maksimoit lyhytkestoisten treenien tehon.

haluat oppia kokkaamaan terveellisiä ja monipuolisia aterioita, jotka tukevat niin kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kuin myös kiinteytymistä. Valmennuksessa saat reseptitiedoston, joka sisältää useita ateriavaihtoehtoja päivän eri aterioilla, joiden ansiosta pääset tutustumaan eri makuelämyksiin viikkojen edetessä. Uudet ateriat tuovat monipuolisuutta aiempaan ruokavalioosi, jonka ansiosta pystyt ylläpitämään terveellistä ruokavaliota myös valmennuksen jälkeen!

haluat saada motivaatiota ja lisäpotkua arkeen, jotta varmasti toteutat oikeita tekoja! Valmennuksessa sinulla on käytettävissäsi koko ajan valmentajien tuki. Yhdessä varmistamme, että toteutat päivittäin oikeita tekoja ja viidessä viikossa uusista teoista alkaakin muodostua sinulle hiljalleen tapoja, jonka ansiosta saat aikaan pysyvää muutosta!

haluat saada kehosi toimimaan mahdollisimman hyvin! Valmennus on loistava apuväline kehon toimintojen tehostamiseen ja valmennuksella voitkin vaikuttaa muun muassa positiivisesti aineenvaihduntasi toimintaan ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennuksessa laitat koko paketin kuntoon terveellisen ruokavalion, säännöllisen liikunnan ja kehoa vetreyttävien harjoitusten avulla.

 

VÄLTÄT RISKIT! Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennuksella on 100% Rahat takaisin -takuu! Jos et koe saavasi hyötyä valmennuksesta, palautamme rahasi takaisin! 

Ps. Voit halutessasi maksaa valmennuksen osissa Klarnan erämaksulla, verkkomaksuna tai Smartum-seteleillä (Huom! Tee ilmoittautuminen Smartumeilla laittamalla viestiä osoitteeseen: info@newbeginning.fi). Kaikki maksuvaihtoehdot ovat nähtävissä, kun siirryt kassalle.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Miksi kehitimme Kiinteäksi kotona -verkkovalmennuksen?

Halusimme kehittää valmennuksen juuri sinulle ihana nainen, joka haluat voida arjessasi paremmin, joka haluat kohottaa kuntoasi ja joka haluat nauttia enemmän peilikuvastasi ja kiinteämmästä kehosta! Tämän verkkovalmennuksen tarkoituksena on auttaa sinua optimoimaan omia päivittäisiä tekojasi niin, että saavutat haluamiasi tuloksia, piste!

 

Löytyykö sinulta selluliittia? Et ole yksin!

Meistä naisista 80-90 prosentilla on selluliittia, joten tämän asian kanssa et ole todellakaan yksin! Selluliitti vaikuttaa olevan osa naisen kehoa, osalla sitä on enemmän osalla vähemmän. Selluliitin sanotaan olevan osittain elintasoilmiö eli selluliitin lisääntymiseen vaikuttavat elämäntavat, mutta siihen vaikuttaa myös jonkin verran geeniperimä. Kiinnostava tieto on kuitenkin se, että elämäntavoilla ja tietyillä muutoksilla selluliittia pystyy vähentämään ja siihen Kiinteäksi kotona -verkkovalmennuksessa myös panostetaan. Opit valmennuksen aikana paljon uutta tietoa selluliitista ja pystyt viemään sen vähentämistä optimoivat tiedot käytäntöön arjessasi!

 

Kiinteytyminen – siitä valmennuksessa on myös kyse!

Valmennuksen avulla vähennät kehosi rasvan määrää ja muokkaat lihaksiasi tehokkaan ja monipuolisen kotitreenin avulla, jonka ansiosta pystyt kiinteyttämään kehoasi ja samalla pystyt myös vähentämään selluliitin määrää. Tuet monipuolista treenikokonaisuutta terveellisen ja puhtaan ruokavalion avulla joka pistää aineenvaihduntaasi lisäboostia ja huomaat sen vaatteiden istuessa paremmin päällesi!

 

Miksi valitsisit juuri meidän valmennuksemme?

Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennus on kohdistettu kunnon kohottamiseen,  kiinteytymiseen ja selluliitin vähentämiseen ja siitä on pyritty tekemään mahdollisimman kattava ja tehokas valmennuskokonaisuus, joka on kuitenkin samalla helposti noudatettava ja jonka ansiosta saat haluamiasi tuloksia aikaan suhteellisen vähällä vaivalla.

“En ole aikaisemmin tajunnutkaan, että kotona voi treenata NÄIN tehokkaasti! Tämä valmennus oli oikein nappivalinta minulle, joka olen vuosia jumpannut kotona, ilman ihmeempiä tuloksia. Mahtavaa!”

– Miisa

Meidän valmentajien tarina lyhyesti

Me kaksi valmentajaa, Elina ja Merita (sertifioidut Hyvinvointivalmentajat ja Personal trainerit), olemme molemmat tehneet aikoinaan suuret elämäntapamuutokset ja sen jälkeen auttaneet jo useita tuhansia asiakkaita muuttamaan omia elämäntapojaan. Ymmärrämme hyvin miltä sinusta tuntuu, koska olemme itsekin olleet samassa pisteessä. Juuri siksi haluamme auttaa sinua nousemaan niin sanotusti seuraavalle levelille, pääsemään parempaan kuntoon, muokkaamaan ruokavaliotasi terveellisemmäksi ja tehdä näistä tavoista sinulle pysyviä elämäntapoja.

“Olen kokeillut vaikka minkälaisia verkkovalmennuksia ja tämä on ollut kyllä ihan paras tähän asti. Minun mielestä treenit on selkeitä ja jooga ihan huippu! Reseptit loistavia ja kiva juttu on kun samoja raaka-aineita voi käyttää useampaan ruokaan tai välipalaan. Olen lueskellut myös teidän blogia tässä samaanaikaan ja on jotenkin hyvä tsemppi koko projektille! 😊

– Eeva-Riitta

Miten onnistut Kiintäksi kotona! -verkkovalmennuksen avulla?

Valmennukseen osallistumisen myötä saat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset valmennussivuille, jossa pääset käsiksi valmennusmateriaaleihin. Valmennussivuilta löydät selkeät ja kattavat ohjeet niin syömiseen, treenaamiseen kuin myös erilaisia vinkkejä, joiden avulla tehostat valmennuksen tuloksia. Selkeiden ohjeiden avulla sinun ei tarvitse pohtia tai murehtia mitä kaikkea sinun tulisi seuraavien viikojen aikana tehdä, vaan voit käydä läpi saamasi ohjeet ja keskittyä pelkästään niiden noudattamiseen, helppoa!

 

Valmennuksessa muun muassa:

Treenaat tehokkaasti ja monipuolisesti! Valmennuksen treenit toteutat missä ja milloin haluat. Kaikki treenit ovat omalla kehonpainolla toteutettavia harjoituksia, joten et tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai kuntoiluvälineitä, vaan pelkästään hieman tilaa ympärillesi! Lihaskuntotreenien avulla saat aikaan kunnon poltteen lihaksiisi, hien pintaan ja sykkeen nousemaan ja nautit tunteesta, jonka tehokas treeni tuo! Vetreyttävät ja palauttavat harjoitukset taas tekevät hyvää kehollesi ja mielellesi ja niiden ansiosta lasket stressitasoja ja parannat kehosi liikkuvuutta.

Saat ruokavalio-ohjeet, joiden avulla valmistat herkullisia aterioita ja nautit syömisestä ilman kitudieettejä tai nälkää! Karkotat samalla makean ja suolaisen himon ja pääset irti sokerikoukusta, joka saattaa tällä hetkellä olla sinun ja tavoitteesi välissä.

Saat tuen ja turvan, etkä ole yksin! Me valmentajat olemme tukenasi ja tavoitettavissa koko valmennuksen ajan! Voit olla meihin yhteydessä viestitse ja vastaamme sinulle aina yhden arkipäivän sisällä.

 

Jos lähdet mukaan, lupaamme:

Auttaa ja tukea sinua koko viiden viikon ajan! Annamme sinulle kattavat ja tarkat ohjeet koko valmennuksen ajalle ja tsemppaamme sinua! Voit kysyä valmennuksen aikana meiltä apua milloin tahansa ja pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan!

 

Uskomme valmennukseen 100 prosenttisesti!

Seisomme täysin valmennuksen takana! Tiedämme, että valmennuksen ohjeita noudattamalla saat tuloksia aikaan ja haluamme myös näyttää sen sinulle. Jos kuitenkin koet ettei valmennuksesta ole sinulle hyötyä, palautamme rahasi takaisin, jonka ansiosta olemme karsineet sinulta kaikki riskit pois!

 

Mitä kaikkea valmennuksessa käsitellään eri viikoilla?

Viikko 1.
Alkusysäys kiinteytymiselle ja selluliitin vähentämiselle: Mitä selluliitti oikeastaan on ja mikä sen syntyyn vaikuttaa? Miten voit päästä selluliitista eroon? Pistämme perusasioita kuntoon: saat terveellisen ja monipuolisen ruokavaliotiedoston sekä kroppaa kiinteyttävän monipuolisen treeniohjelman video-ohjeineen. Tehostusvinkeissä saat vinkkejä kuona-aineiden vähentämiseen.

 

Viikko 2.
Toisen viikon mielenkiintoisena aiheena on kehon hiljainen tulehdus sekä sen vähentäminen. Opit tunnistamaan hiljaisen tulehduksen oireet ja opit myös rauhoittamaan tietyin keinoin kehossa jylläävää tulehdusta, joka vaikuttaa hyvinvointiisi todella tuntuvasti. Treeniosiossa treenejä tehostetaan ja laitetaan muun muassa pakaralihakset tulille!

 

Viikko 3.
Syvennymme täsmäravintoon, joiden avulla tehostat selluliitinhäätöä, kiinteytymistä ja parannat aineenvaihduntaa sekä huollat suolistoasi. Tämän viikon jälkeen tiedät, mitä valitset kaupasta, jos haluat sileämmän ihon ja freesimmän olon kokonaisvaltaisesti. Tällä viikolla pistämme myös vauhtia kehon lymfanestekiertoon ja saat itsellesi harjoituksen, jota säännöllisesti tehtyäsi, saat nesteet kiertämään ja vaikutat selluliittiin häätävästi!

 

Viikko 4.
Neljännellä viikolla syvennymme hormonitoiminnan vaikutukseen selluliitin synnyssä ja sen häädössä, sekä siihen, miten pystyt omilla valinnoillasi vaikuttamaan omaan hormonitoimintaasi, varsinkin stressihormoneihin. Tämän viikon jälkeen ymmärrät palautumisen merkityksen selluliitin vähentämisessä ja tiedät, mikä on sopiva tasapaino aktiivisuuden ja levon välillä.

 

Viikko 5.
Viides viikko toimii yhteenvetona kaikista opituista asioista ja saat vinkkejä jatkoon, miten ylläpitää hyviä tuloksia ja miten päästä vielä eteenpäin? Miten syödä jatkossa, entä herkuttelu, miten se kannattaa ajoittaa niin, että se tuottaisi mahdollisimman vähän haittaa? Millaista treenirunkoa kannattaa noudattaa jatkossa? Mitkä ovat ne tärkeimmät asiat, jotka kannattaa pitää jatkossakin rutiineina?

 

Miten voit maksaa valmennuksen?

Voit maksaa valmennuksen joko suoraan verkkopankistasi, laskulla tai erämaksulla Klarnan avulla tai Smartum-seteleillä. Huom! Jos valitset Smartum-setelit tee ilmoittautuminen silloin sähköpostitse osoitteeseen info@newbeginning.fi. Kaikki maksutavat ovat turvallisia ja henkilötietosi ovat turvassa.

Jos haluat saada lisätietoja valmennuksesta, voit lähettää meille viestiä osoitteeseen info@newbeginning.fi ja pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan!

 

KauppaanEtusivulle 

Saatat myös pitää...