Banaanileipä

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

banaanileipä

Banaanileipä

8 annosta 

Ainekset: 

  • 3 kypsää banaania 
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa 
  • 2 luomu kananmunaa 
  • 1 dl mantelimaitoa 
  • 1 dl mantelijauhoja 
  • 3 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta 
  • 1/2 tl vaniljajauhetta  
  • 1/2 tl kanelia 
  • ripaus suolaa 
  • (Vuoan voiteluun 1tl kookosöljyä)

 

Valmistusohje: 

  1. Laita uuni lämpenemään 165 asteiseksi.
  2. Murskaa kypsät banaanit kulhossa ja laita banaanimurska hetkeksi sivuun.
  3. Sekoita kookosöljy ja hunaja keskenään toisessa kulhossa. Lisää kananmunat joukkoon, samoin myös banaanimurska, leivinjauhe, vaniljasokeri, gluteeniton jauheseos, mantelijauhot, kaneli ja suolaripaus ja sekoita hyvin keskenään.
  4. Voitele leipävuoka kookosöljyllä ja kaada sen jälkeen seos vuokaan.
  5. Paista uunin keskitasolla 35-40 minuuttia. 

 

Banaanileipä menee sellaisenaan eikä sen päälle ole pakko levittää mitään, mutta halutessasi voit koristella leipiä hedelmäviipaleilla tai marjoilla ja sipaisemalla joukkoon hieman hunajaa.

Ps. Tämä banaanileipä menee todella hyvin pullan korvikkeena, koska se on makeaa ja hyvää, muttei kuitenkaan sisällä lisättyä sokeria.

 

Tutustu tästä linkistä myös muihin resepteihimme!

 

By |2018-09-07T13:01:53+00:00syyskuu 7th, 2018|Reseptit|0 Kommenttia

Jätä kommentti