Oletko energinen, positiivinen, idearikas ja aito? Onko sinulla ikuinen halu oppia uutta ja voida vieläkin paremmin? Haluatko kuulua inspiroivaan, iloiseen sekä kannustavaan porukkaan ja löytää kutsumuksesi?

 

Valmentamisen lisäksi olen mukana Dream teamissa ja fanitan FitLinen ravintolisiä. Tämä on elämäntapani ja kerään ympärilleni jatkuvasti uusia tiimiläisiä. Meitä yhdistää kiinnostus hyvinvointiin, Fit Linen ravintolisät sekä unelmointi. Haluamme auttaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin niin fyysisesti, henkisesti kuin taloudellisestikin. 

Tiimin kautta olen itse kasvanut valtavasti ihmisenä ja alkanut löytää omia voimavarojani sekä potentiaaliani. Näin on tapahtunut myös lukuisille tiimiläisille. Työni Fit linen ravintolisien parissa on mahdollistanut minulle hyppäämisen kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja monien unelmien toteuttamisen. Osalle tiimiläisistä tämä on harrastus, osalle sivutyö ja osalle päätyö.

Päätyökalunamme on Fit Linen ravintolisät, joiden jälleenmyynnistä tiimiläistemme tulot koostuvat. Lisäksi saamme kouluttautua sekä jatkuvasti oppia lisää niin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, itsemme kehittämisestä, liikkumisesta ja niin monesta asiasta. 

 

FILOSOFIAMME

Vaikka olemmekin erilaisista lähtökohdista; tiimissämme on naisia, miehiä, nuoria, vanhempia. Osa on opiskelijoita, toiset kotiäitejä, työssäkäyviä tai eläkkeellä. On sairaanhoitajaa, kosmetologia, kampaajaa, sairaalakemistiä. On fysioterapeutteja, ravintoterapeutteja ja kirjanpitäjiä. Koulutuksellasi tai työlläsi ei ole väliä, olet aina tervetullut mukaan tiimiimme, koska meitä yhdistää seuraavat asiat:

RAVINTO

Suoliston hyvinvointi on yksi terveydemme perusta. Sillä, mitä syöt, on meidän mielestämme suuresti merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nykypäivänä suuri osa ravinnosta on jollain tavalla prosessoitua tai tehotuotettua, mikä voi vaikuttaa hyvinvointiimme kielteisesti. Siksi haluamme arkeemme puhtaat ja toimivat ravintolisät, jotta saamme kehomme toimimaan mahdollisimman optimaalisesti, kun ravintoaineet pääsevät imeytymään paremmin suoliston toimiessa normaalisti. Voit lukea kirjoittamiani artikkeleita ravinnon vaikutuksista sekä ravintolisistä ja tiimistä TÄÄLTÄ, jonne olen koonnut kaikki tiimiin ja ravintolisiin liittyvät asiat.  Sivu päivittyy jatkuvasti ja artikkeleita tulee lisää.

LIIKUNTA

Ihminen on tehty liikkuvaksi olioksi ja koko New Beginning -sivustomme on perustettu sitä varten, että juuri sinä motivoituisit lähtemään liikkeelle. Haluamme kannustaa sinua liikkumaan monipuolisesti ja sinulle mielekkäillä tavoilla, kehoasi kuunnellen. Liikunta on myös yksi hyvinvointisi peruspilareista. 

ELÄMÄNILO JA HENKINEN HYVINVOINTI

Mitä rakastat ja nautit tehdä? Mikä saisi sinut heräämään joka aamu täynnä energiaa ja innostusta uuteen päivään?  Mitä tekisit jos rahalla ja ajalla ei olisi väliä? Oletko koskaan miettinyt mikä on kutsumuksesi? Se, että voisit saada kutsumuksesi toteuttamisesta rahaa, on mahdollista! Me uskomme siihen, että seuraamalla omaa kutsumustasi, voit elää unelmiesi elämää. Siksi haluammekin tehdä juuri tätä työtä, joka mahdollistaa omien unelmien toteutumisen. Lue lisää tiimistä ja siitä mitä teemme TÄSTÄ

Haluatko liittyä mukaan tiimiimme? Ota askel, jota et tule katumaan ja ota minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai e-maililla: elina@newbeginning.fi