Puhdistu & hoikistu - 4 viikon verkkovalmennus

Starttaa hoikempi, energisempi ja kevyempi arki tehokkaan verkkovalmennuksen avulla! 

Lähde mukaan valmennukseen!
Puhdistu & hoikistu verkkovalmennus

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen avulla onnistut, koska:


 Valmennuksessa on otettu huomioon juuri ne seikat, jotka ovat oleellisia KEHONPUHDISTUMISEN ja ONNISTUNEEN PAINONPUDOTUKSEN

  Valmennuksessa lähdet liikkeelle samantien tehokkaan ja puhdistavan jakson avulla, joka auttaa sinua aloittamaan uuden arjen kirjaimellisesti ”puhtaalta pöydältä”. PUHDISTAVAN JAKSON AVULLA ANNAT KYYTIÄ TURVOTUKSELLE, kuona-aineille ja samalla saat lisää energiaa päiviisi ja jaksat paremmin arjessasi!

 Valmennuksessa SAAT RUNSAASTI TERVEELLISIÄ JA MAUKKAITA RESEPTEJÄ, jotka vaihtuvat viikoittain. Valmennuksen treeniohjeet ovat myös monipuolisia, nousujohteisia ja kokonaan kotona suoritettavia kokonaisuuksia. KAIKKI TREENIT OVAT MAKSIMISSAAN 30 MINUUTIN KESTOISIA!

 Valmennuksen avulla OPIT SYÖMÄÄN TERVEELLISESTI JA MONIPUOLISESTI useita kertoja päivässä, jonka ansiosta opit muokkaamaan ruokavaliotasi ja syömistapojasi kokonaisvaltaisesti, jolla voi olla vaikutusta koko loppuelämääsi. Oikeanlainen ruokavalio on olennainen osa onnistunutta painonpudotusta! Oikeanlainen ruokavalio tukee myös terveyttäsi ja hyvinvointiasi nyt ja pitkässä juoksussa, jonka ansiosta pystyt parantamaan terveyttäsi ja elämänlaatuasi!

 Valmennus tarjoaa sinulle kattavat ja selkeät ohjeet, joiden avulla varmistat, että teet viikon jokaisena päivänä oikeita tekoja tavoitteesi eteen! Oikeiden tekojen avulla etenet joka päivä kohti haluamaasi suuntaan ja oikeiden tekojen ansiosta SAAVUTAT TAVOITTEESI VÄISTÄMÄTTÄ!

 Tämä valmennus ei ole mikään hetkellinen dieetti, vaan valmennus tarjoaa sinulle kattavat ohjeet ja neuvot pitkäaikaiseen ja pysyvään elämäntapamuutokseen!

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat...


  Saavuttaa KEVYEMMÄN, RAIKKAAMMAN JA ENERGISEMMÄN OLON! Haluat saada lisävirtaa päiviisi ja vähentää jatkuvaa väsymystä ja energianpuutetta. Valmennuksen puhdistava viikko auttaa saamaan jo muutamassa päivässä lisää virtaa ja puhtia päiviisi! Puhdistava jakso onkin ollut monen osallistujan mieleen!

  Pudottaa painoasi ja tehdä painonpudotuksesta pysyvää. Valmennus tarjoaa sinulle onnistumisen avaimet, joiden avulla PAINOSI LÄHTEE LASKUUN ja samalla saat myös eväät, joiden avulla pystyt pitämään karistamasi kilot ja sentit poissa!

  Muokata tapojasi terveellisemmiksi, jonka avulla TEET TAPAMUUTOKSESTA PYSYVÄN. Puhdistu & hoikistu verkkovalmennuksessa EI ole kyse hetkellisestä ihmedieetistä, vaan sen tarkoituksena on auttaa sinua muokkaamaan ruokavaliotasi, liikuntatottumuksiasi ja ajattelutapojasi pysyvää muutosta tukeviksi!

  Päästä parempaan kuntoon! Valmennus tarjoaa kattavat ja nousujohteiset treeniohjeet, joiden avulla pystyt kohottamaan kuntoasi nousujohteisesti. Kaikki treenit ovat omalla KEHONPAINOLLA SUORITETTAVIA HARJOITUKSIA, joten treenit sopivat niin vasta-alkajille, kuin myös kokeneemmille konkareille. TREENIT KESTÄVÄT MAKSIMISSAAN 30 MINUUTTIA, joten ne sopivat loistavasti myös arjen kiireen keskellä eläville. Ps. kaikki treeniohjeet ovat saatavissa niin kirjallisina kuin myös videoina!

  Voida kokonaisvaltaisesti paremmin arjessasi! HALUAT SAADA ENEMMÄN ITSESTÄSI IRTI ja haluat löytää taas motivaation liikkumiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Haluat olla se eloisa, pirteä oma itsesi, joka joskus aiemmin olit!

  Polttaa rasvaa kehosi ongelmakohdista ja samalla myös vähentää haitallista viskeraalirasvaa eli sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, joka on terveydellesi haitallista. Valmennuksen ruokavalion ja treeniohjeiden avulla PYSTYT VÄHENTÄMÄÄN KEHOSI RASVAN MÄÄRÄÄ, jonka ansiosta parannat kehonkoostumusta ja tuet kokonaisvaltaista terveyttäsi!

Ilmoittaudu mukaan ja sitouta itsesi muutokseen ja tavoitteesi toteutumiseen!

Päivittäinen hyvä olo ja tavoitteen toteutuminen ovat kiinni päivittäisistä oikeista teoista, joita Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus auttaa sinua tekemään kokonaisen neljän viikon ajan ja josta saat myös opit, joiden avulla onnistut myös valmennuksen jälkeen!

Ilmoittaudu mukaan Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennukseen!

Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto. 

Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Kiloja karisi valmennuksen kahden ensimmäisen viikon aikana neljä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!

- Sandra

Miksi kehitimme Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen?

Kehitimme Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen, jotta voimme tarjota juuri sinulle, painonpudotusta ja rasvanpolttoa tavoittelevalle valmiin paketin joka oikeasti toimii!

Olemme vuosien saatossa huomanneet, että hyvin moni kaipaa alkusysäystä painonpudotukseen tai elämäntapamuutokseen ja hyvin moni kaipaa myös selkeitä ohjeita ja tukea, jotta alkutaipale ei jäisi vain lyhyeksi piknik-risteilyksi, vaan se voisi tuottaa pysyvää muutosta. Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksessa olemmekin ottaneet huomioon kaikki nämä seikat ja olemme koonneet valmennuksesta mahdollisimman kattavan ja toimivan paketin, jonka suorittaminen on kuitenkin mieluisaa ja suhteellisen helppoa!

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksessa saat kattavat ruokavalio- ja treeniohjeet, joiden avulla opit syömään terveellisesti, monipuolisesti ja tavoitettasi tukevasti ja samalla opit myös treenaamaan tehokkaasti kotona omalla kehonpainollasi maksimissaan 30 minuutin kestoisten, mutta sitäkin tehokkaampien treenien avulla!

“Parasta Puhdistu & hoikistu -valmennuksessa on tietenkin se, että valmennus oikeasti toimii niin kuin luvataan. Tämän lisäksi valmennuksen noudattaminen on ollut kiireiselle työssäkäyvälle perheenäidille yllättävän helppoa!“

Suvi

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen tarkempi sisältö:

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus on suunniteltu kattavaksi paketiksi painonpudotusta, rasvanpolttoa ja elämäntapamuutosta tavoitteleville henkilöille. Valmennuksessa annamme sinulle monipuoliset ohjeet, joiden avulla pystyt muuttamaan päivittäisiä tapojasi, jonka myötä pystyt saamaan aikaan pysyvää muutosta niin kehossasi kuin myös mielessäsi. 

Ruokavalio-ohjeet

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus lähtee liikkeelle puhdistavalla jaksolla, jonka tarkoituksena on antaa puhdistavan ruokavalion avulla kunnolla kyytiä turvotukselle ja ylimääräisille kuona-aineille ja virkistää olotilaasi, jolloin pystyt aloittamaan uuden, terveellisemmän, kevyemmän ja hyvinvoivemman arkesi kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä!

Treeniohjeet

Treeniohjeissa olemme ottaneet huomioon helppouden, tehokkuuden ja ajansäästämisen ja tämän vuoksi valmennuksen treenit ovat kaikki maksimissaan 30 minuutin kestoisia, mutta lyhyttä kestoa ei kannalta silti väheksyä, koska treenit ovat todella tehokkaita kunnon kohottajia ja painonpudotukseen ja rasvanpolttoon sopivia. 

Henkilökohtaiset tunnukset

Kaikki verkkovalmennuksen materiaalit ovat nähtävissä henkilökohtaisten tunnusten avulla. Tämä tarkoittaakin, että pääset valmennusmateriaaleihin käsiksi missä ja milloin tahansa netin välityksellä! Olit sitten kotona, töissä tai vaikka lomalla, valmennusmateriaalit ovat sinun nähtävissäsi! Näet ohjeet puhelimestasi, tietokoneelta tai miltä tahansa laitteelta, jossa sinulla on internetyhteys. 

Ps. Verkkovalmennus on neljän viikon kestoinen, mutta käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaiset kolme kuukautta, jonka aikana voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat. 

Valmentajien tuki

Verkkovalmennukseen osallistuessasi voit kysyä milloin tahansa ohjeita ja apua valmentajilta valmennussivujen kautta. Valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan ja saat vastauksen kysymyksiisi viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää! 

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan haluamiasi tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

Sitouta itsesi muutokseen!

Varmista verkkovalmennukseen sitoutumalla, ettei tavoitteesi toteutuminen siirry taas kuukaudella tai vuodella eteenpäin, vaan nyt on se hetki, kun tartut härkää sarvista ja teet siirtosi ja panostat omaan hyvinvointiisi! Sinä ansaiset voida hyvin ja sinä ansaitset näyttää juuri siltä miltä haluat näyttää!

Osallistu Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennukseen!

Olen todella ilonen että lähdin mukaan. Ihana huomata miten vuosi sitten pieneksi tulleet housut menivät päälle helposti. Monipuolista ruokaa, joka vaikuttaa mieleen, freesi ja kevyt olo!

- Janica

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksesta usein kysytyt kysymykset:

 • q-iconMiten verkkovalmennus käytännössä toimii?

  Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostiisi tunnukset ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan valmennusmateriaaleihin joko kännykälläsi tai tietokoneellasi, josta löydät aina seuraavan viikon valmennusmateriaalit. Avaamme uudet valmennusviikot kaksi päivää ennen seuraavan viikon alkua, jolloin pääset tutustumaan seuraavan viikon valmennussisältöön ja tekemään valmisteluja ajoissa.

  Valmennus sisältää joka viikko 4 eri osiota: ravinto-ohjeet, treeniohjeet, vinkkiosuuden sekä motivaatiota ylläpitävän ja nostattavan osion. Halusimme pitää valmennuksen sinulle yksinkertaisena ja simppelinä, joten tiivistimme sen niin, että mukana ovat ne toimivimmat jutut painonpudotukseen, ilman jaaritteluja. 😊

 • q-iconKuinka monta kertaa viikossa liikutaan ja miten? Olen melko kiireinen, eikä aikaa liikkumiselle meinaa löytyä.

  Treenit ovat lyhyitä (maksimissaan 30 minuutin kestoisia) ja intensiivisiä ja treenejä on yhteensä viikon aikana 3-4 kappaletta. Lisäksi mukana on palauttavaa harjoittelua, kuten joogaa ja peruskestävyysharjoittelua. Esimerkiksi viikolla neljä tulet tekemään 3 kehonpainotreeniä (maksimissaan 30 minuuttia), yhden lyhyen hiit-harjoituksen sekä peruskestävyystreenin ja kehonhuoltoa. Tämä riittää saavuttamaan upeita tuloksia ja pysyt joka päivä energisenä, kun kehosi saa liikettä lyhyiden, tehokkaiden harjoitusten avulla!

 • q-iconMillaista ruokavaliota valmennuksessa noudatetaan?

  Ensimmäiset kolme päivää on pyhitetty täysin kehon puhdistamiselle ja rauhoittumiselle, joten kolmen päivän ruokavalio on erittäin kasvispainotteista ja antaa kropalle sekä mielelle ihanan puhdistavan ja raikkaan tunteen. Aamu aloitetaan supersmoothiella, lounaaksi ja päivälliseksi syöt keholle hyvää tekevää kasviskeittoa ja iltapalaksi saat nauttia ihanan raikkaita hedelmiä. Jatkossa ruokavalio muuttuu entistä monipuolisemmaksi ja saamasi energiamäärä on laskettu juuri rasvanpolttoon ja painonpudotukseen sopivaksi.

  Syöt viisi kertaa päivässä erilaisia ja herkullisia aterioita ja valmennuksen aikana opettelet myös herkuttelemaan järkevästi (luit oikein, meistä kohtuullinen herkuttelu kuuluu elämään ja varsinkin se maltin opettelu on paikallaan). Pst. valmennettavien palautteet ovat olleet ruokavalion helppoutta kiittäviä! 😊

 • q-iconMitä, jos en ehdi tehdä kaikkia treenejä? Onko valmennus sitten pilalla?

  Osa valmennettavistamme ovat eri syistä tehneet valmennuksen ilman treeniä ja saaneet silti huikeita tuloksia aikaan. Ruokavalio on painonpudotuksessa kuitenkin se tärkein ja sen avulla saadaan jopa 80% tuloksista aikaan. Silti tietenkin parhaat tulokset saadaan yhdistämällä edes jonkinlainen arkiaktiivisuus ruokavalioon ja on hyvä, jos pystyt tekemään treeneistä ainakin osan ja pysyt muina päivinä arkiaktiivisena. Mutta loppuun, tämän valmennuksen ruokavalio on laadittu niin, että sen voi toteuttaa myös ilman treenaamista ja saada hyviä tuloksia aikaan.

 • q-iconTarvitseeko minun punnita ruokiani valmennuksen aikana?

  Kyllä, koska haluamme että opit näiden neljän viikon aikana näkemään silmämääräisesti, mitä on 200 grammaa kasviksia, 40 grammaa riisiä tai vaikka 100 g kalaa. Alkuun punnitsemalla ruoat opit myöhempää varten tunnistamaan ruokien määrät ja et enää tarvitse puntaria. Joskus punnitseminen toimii myös niin päin, että ruokaa tulee tarpeeksi, koska monen ongelma on, että energiaa saadaan aivan liian vähän ja annoskoot ovat pieniä, myös usein kasvisten kohdalla.

 • q-iconKenelle tämä verkkovalmennus sopii?

  Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus sopii perusterveelle henkilölle.

  Emme suosittele valmennusta raskaana oleville, juuri synnytyksen jälkeen toteutettavaksi, emmekä myöskään ykköstyypin diabeetikoille. Jos et ole varma, sopiiko valmennus sinulle, lähetä kysymyksesi rohkeasti meille: info@newbeginning.fi

 • q-iconMiten verkkovalmennus maksetaan? Miten siihen osallistutaan?

  Valmennukseen osallistuminen tapahtuu valmennuksen tilaamisen kautta. Voit siirtyä tältä sivulta löytyvien painikkeiden avulla verkkokauppaamme, lisätä verkkovalmennuksen ostoskoriisi ja siirtyä kassalle. Tilauksen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennakkoviestin valmennuksesta, josta saat lisätietoa miten voit ennakkovalmistautua ennen valmennuksen alkua. Voit myös siirtyä verkkokauppaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

  Voit valita verkkokaupan kassalla juuri sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Valittavana on Klarna, jonka avulla maksat valmennuksen kerralla tai osissa tai sitten voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta. Osallistuminen onnistuu myös Smartum-seteleiden tai tilin kautta. Käyttäessäsi maksutapana Smartumia, tee osallistuminen sähköpostitse osoitteeseen info@newbeginning.fi tai täytä sivun alaosasta löytyvä yhteydenottolomake. 

 • q-iconMitä valmennus maksaa ja onko maksu vain kertaluontoinen?

  Valmennuksen hinta on 49€ ja tämä on kertaluontoinen maksu, jonka tulet valmennuksesta maksamaan. Emme veloita sinulta muita maksuja valmennuksen oston yhteydessä tai sen jälkeen. Jos haluat ostaa suosittelemiamme tehostustuotteita valmennuksen kylkeen, veloitetaan nämä tuoteet erikseen laskulla. 

  Halutessa voit maksaa valmennuksen kerralla tai haluamissasi erissä. Katso edellinen kohta: miten verkkovalmennus maksaa?

Nyt on aika lopettaa jahkailu ja viivyttely ja ryhtyä toimeen!

Mieti, miltä sinusta tuntuisi olla 5 kiloa hoikempi tai mitä jos mahtuisit taas niihin lempifarkkuihisi, jotka jäivät kauan sitten pieniksi? Niinpä! Se olisi ihan huippua ja tiedätkö mitä... Se on myös täysin mahdollista ja neljässä viikossa pääsetkin jo suuren askeleen eteenpäin ja lähemmäs tavoitettasi!

Tartu siis toimeen, osallistu valmennukseen ja tee tavoitteesi eteen oikeita valintoja, joiden ansiosta olet jokaisen päivän myötä lähempänä tavoitettasi!

Ilmoittaudu mukaan Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennukseen! Valmennuksen hinta on 49€

Voit maksaa verkkovalmennuksen kertamaksuna tai osissa Klarnan avulla. Voit myös maksaa valmennuksen Smartumeilla (ks. alta ohjeet)

Haluatko maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla? Sehän sopii!

Voit maksaa verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä tai Smartum-tilin avulla. 

Maksaessasi verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä, tee osallistumisilmoitus täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake tai lähetä osallistumisvahvistuksesi osoitteeseen info@newbeginning.fi

Maksa valmennus Smartum-seteleillä!