TIETOA VALMENTAJISTA

Moikka sinä siellä, joka haluat mahdollisesti muuttaa elämäsi suunnan! ♥ Saavuit oikeaan paikkaan! Olemme täällä ruudun toisella puolella sinua varten! Haluamme inspiroida sinua elämäntapamuutoksen teossa ja motivoida elämään kokonaisvaltaisesti terveellisempää ja elinvoimaisempaa arkea, jossa voit mahdollisimman hyvin!

Me olemme Elina ja Merita; kaksi hyvinvointi- ja motivaatiovalmentajaa, sekä sertifioituja Personal trainereita (2013) ja olemme auttaneet useiden vuosien aikana jo lähes 3 000 ihmistä elämäntapamuutoksen teossa.

Työmme on intohimomme ja teemme sitä suurella sydämellä!

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Olemme molemmat tehneet aikoinaan elämäntapamuutokset elämissämme ja juuri omien kokemusten kautta tiedämme mistä puhumme ja mitä opetamme. Koemmekin, että oma kokemus muutoksesta on todella tärkeässä roolissa silloin, kun auttaa toisia muutoksen teossa. Meillä on nimittäin runsaasti kokemusta sudenkuopista ja suossa tarpomisista. Me kaksi olemme epäonnistuneet aikoinaan lukuisia kertoja ja tiedämme totisesti miltä tuntuu, kun haluaa jotain, muttei millään meinaa päästä maaliin.

Me tosissaan tiedämme miltä tuntuu epäonnistua kerta toisensa perään, mutta onneksi suurena rikkautena meillä on kokemusta myös siitä, miltä tuntuu lopulta onnistua ja pystyä sanomaan; MINÄ TEIN SEN! Sinnikkyydellä, päättäväisyydellä ja tarmolla olemmekin nyt tässä: pisteessä, jossa me kaksi olemme onnistuneet ja nyt meillä on suuri halu ja into auttaa myös sinua onnistumaan!

 

FILOSOFIAMME

Emme usko hetkellisiin pikadieetteihin, vaan haluamme antaa ohjeita, joiden avulla saat pysyviä tuloksia aikaan. Tämä tarkoittaakin, ettei yksikään valmennuksemme ole pelkkää parsakaalin ja kanan puputtamista, vaan saat positiivisesti yllättyä, miten herkullisia terveelliset ateriat voivatkaan olla! Sinun ei tarvitse myöskään hikoilla ja treenata päivien aikana useita tunteja, vaan annamme sinulle tehokkaat treeniohjeistukset, joiden avulla saat loistavia tuloksia aikaan lyhytkestoisemmilla treeneillä! Samalla haluamme myös näyttää, ettei treenaamisen tarvitse tuntua pakkopullalta, vaan se voi olla oikeasti mukavaa ja hauskaa hommaa!

MERITAN TARINA

Kamppailin koko nuoruuden kilojen ja epävarmuuden kanssa ja olin jatkuvasti painonpudotuskuurilla. Nuorena aikuisena heräsin kuitenkin siihen totuuteen, että elämän on muututtava, enkä voi jatkaa loputonta painon jojoilua tai sitä, että keskityn elämässäni vain vaa’an näyttämään lukemaan ja olinkin lopen kyllästynyt jatkuvaan kurjaan fiilikseen, jonka vaa’alla hyppääminen loi. Kurjan fiiliksen ja jojoiluun kyllästymisen myötä ajauduinkin siihen tilanteeseen, että tein päätöksen tehdä pysyvän muutoksen, joka lopulta mullisti koko elämäni, siis kirjaimellisesti koko elämäni!

Tunnen todella suurta kiitollisuutta sitä kohtaan, että jaksoin vuosia sitten panostaa muutoksen tekoon, koska se näkyy ja tuntuu elämässäni ihan joka päivä!

Tänä päivänä kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat minulle todella tärkeitä asioita ja pyrinkin panostamaan niihin jatkuvasti omassa arjessani. Pidän hyvin tärkeänä asiana, että kokonaisuus on arjessa kunnossa ja tasapaino ravinnon, liikunnan ja mielen hyvinvoinnin suhteen kohtaavat, jonka ansiosta voin varmistaa, että voin mahdollisimman hyvin arjessani, joka voi olla välillä melkoista hälinää ja vilinää, koska olen kolmen lapsen äiti. Jos jokin näistä osa-alueista korostuu tai jää vähemmälle huomiolle, näkyy se usein ennemmin tai myöhemmin omassa hyvinvoinnissa ja tämän vuoksi tasapainon löytäminen omaan arkeen ja tekemiseen on tärkeää. Valmentamisessa menen samalla mentaliteetilla eteenpäin.

Koulutukseltani olen: Kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal trainer (Trainer4You). Näiden lisäksi pyrin lisäämään jatkuvasti tietoutta terveellisestä ravinnosta lukemalla ja kouluttautumalla.

Miten päästä eroon selluliitista?
Personal trainer Seinäjoki Elina
ELINAN TARINA

Löysin liikkumisen ilon parikymppisenä, jolloin pudotin painoani pysyvästi 15 kiloa. Sen jälkeen hyvinvointi vei mut aivan mukanaan ja päädyin ensin ryhmäliikunnanohjaajaksi, jonka jälkeen kouluttauduin Personal Traineriksi vuonna 2013 ja sille tielle jäin. Tein Personal trainerin töitä noin 4,5 vuoden ajan, jonka jälkeen me päätimme yhdistää voimavaramme Meritan kanssa ja perustimme New Beginning -sivuston.

Olen täysin hurahtanut Crossfittiin, jota olen harrastanut vuodesta 2014. Mukaan on astunut myös jooga, josta saan ihanasti tasapainoa välillä ylikierroksilla käyvälle mielelleni (koska elämä vain välillä on niin kivaa ja on niin paljon kaikkea tekemistä! :D). Vastaan NB- valmennuksissa treeniosioista, joten toiminnallinen treeni ja jooga näkyy myös mun treenityylissä valmennuksissa,  joka tarkoittaa sitä, että monipuolisuutta niistä ei todellakaan tule puuttumaan.

Mulle tärkeintä on balanssi kaikessa. Se, että elämän kaikki osa-alueet ovat balanssissa. Koen, että haluan elää vahvasti arvojeni mukaista elämää ja kokea myös merkityksellisyyttä antamalla arvoa muille ihmisille sillä parhaalla tavalla, mihin mä pystyn.