Onko sinulla selluliittia ja haluaisitko päästä siitä eroon?

80-90 prosentilla naisista on selluliittia kropassaan, joka johtuu soluaineenvaihdunnan häriötiloista, eikä siitä tutkimusten mukaan voi päästä täysin eroon, mutta hyvänä uutisena kerromme sen, että selluliittia pystyy vähentämään reilusti elämäntapojen avulla! Olisiko nyt aika antaa kyytiä selluliitille? 
Tätä ongelmaa varten olemme kehitelleet Kyytiä selluliitille- verkkovalmennuksen, jonka tarkoituksena on vaikuttaa juuri niihin asioihin, joiden avulla pystyt vähentämään selluliittia kehossasi ja huomaamaan tuloksia myös kiinteytymisen muodossa. Olemme koonneet kaikki parhaat täsmävinkit yhteen, joiden avulla selluliitin väheneminen on todellakin mahdollista!

Nämä asiat tulee ottaa huomioon, jos haluat vähentää selluliittia ja joihin valmennuksessa syvennymme:

Rasvanpoltto (oikeanlainen treeni, ravinto sekä palautumisen yhdistelmä)

Valmennuksessa tulet treenaamaan itseäsi todellakin haastaen; monipuolisesti ja niin, että treenin rasvaa polttavat vaikutukset hyödynnettyä mahdollisimman hyvin! Treenit ovat kokonaisvaltaisia ja myös kehon ongelma-alueet on huomioitu treenejä suunniteltaessa. Aktivoimme kehon rasvanpolttoa oikeanlaisella treenillä ja ravinnolla, unohtamatta palautumista ja huoltavia harjoituksia. 

Aineenvaihdunnan optimointi

Valmennuksessa opit syömään mahdollisimman laadukkaasti, monipuolisesti terveellisesti, joka kiihdyttää aineenvaihduntaasi. Lisäksi tulet tekemään arjessasi pieniä muutoksia, joilla on pitkällä aikavälillä suuria vaikutuksia aineenvaihduntaasi!

Hormonitoiminnan tasapainottaminen

Kun tasapainoitat hormonitoimintaasi valmennuksen aikana vinkkiemme avulla, tulet vaikuttamaan sillä niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja terveyteesi kuin myös selluliittiin!

Ruoansulatuksen sekä suoliston kunnon parantaminen

Ruokavaliolla tulemme vaikuttamaan myös suolistoosi ja sen toiminnan tukemiseen. Tuemme ruoansulatusta myöskin hermoston rauhoittamisella sekä liikkeellä.

Imunestekierron sekä verenkierron parantaminen kehon ongelmakohdissa

Imunesteenkierrolla sekä verenkierrolla on tärkeä rooli selluliitinhäädössä ja turvotuksien poistossa. Opit parhaat niksit siihen, miten saada liikettä imunestekiertoon ja verenkiertoon pitkin päivää. Lisäksi osaat välttää asioita, jotka blokkaavat verenkiertoa ja imunestekiertoa!

Mitä valmennus sisältää?

Joka viikko saat uuden avaimen, jonka kautta vaikutat selluliitin vähentämiseen. Opit yksinkertaisia tekoja, joiden avulla tasapainoitat kehon toimintaa. 

Tehokkaat, monipuoliset ja lyhyet kotona tehtävät kehonpaino treenit, jotka pistävät kehosi lihakset töihin ja rasvan palamaan!

Kuona-aineita poistavia sekä lihasten elastisuutta parantavia jooga-, sekä liikkuvuusharjoituksia

Rasvanpolttoa sekä selluliitin häätöä tehostavan ruokavaliorungon, sekä vinkkejä täsmäravintoon

Tehostusvinkkejä, joiden avulla pystyt tehostamaan valmennuksen tuloksia entisestään!

Valmennus sopii sinulle, joka:

Haluat vähentää kehon häiritsevää selluliittia ja löytää siihen parhaat, yksinkertaiset ja toimivimmat keinot

Haluat polttaa rasvaa kehostasi sekä kiinteytyä

Haluat optimoida kehosi muitakin toimintoja, kuten hormonitoimintaa ja oppia keinoja, miten löytää tasapainon kehoosi sekä mieleesi

Verkkovalmennuksen hinta on 59€

Valmennus starttaa maanantaina 10.9.18! Voit ennakkoilmoittautua mukaan vaikka heti!
Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, eri maksukorteilla, osamaksulla tai Klarnan kauttaa yhdellä kertaa tai haluamissasi osissa. Valmennuksen voi myös halutessa maksaa Smartum-seteleillä, jolloin ilmoittautuminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@newbeginning.fi
Saat koko 5 viikon Kyytiä selluliitille! -verkkovalmennuksen hintaan 59€! Kyseessä on kertamaksu, joka ei sido sinua mihinkään muuhun. Ei jäsenyyksiä tai kuukausimaksuja.
Tällä hinnalla valmennuksen hinnaksi tulee vian 1,7€ per päivä, joka on todella pieni summa nähden siihen, mitä kaikkea valmennus voi tuoda elämääsi!
Loppuun haluamme vielä muistuttaa, että valmennuksella on täysi 100 % tyytyväisyystakuun!