Kiinteäksi kotona - 5 viikon verkkovalmennus

Kiinteytymiseen,  kunnon kohottamiseen ja selluliitin vähentämiseen

Lähde mukaan verkkovalmennukseen!

Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennuksen avulla saat tuloksia aikaan, koska:


kiinteäksi kotona  Valmennuksen tehokkaat treenit TEHOSTAVAT KEHOSI KIINTEYTYMISTÄ ja kokonaisvaltaiset liikkeet kohdistuvat erityisesti kehon ongelmakohdille (PAKARAT, REIDET, KESKIVARTALO JA KÄSIVARRET). Treeneistä on tehty monipuolinen ja toimiva yhdistelmä kiinteytyjälle!

kiinteäksi kotona  Valmennuksen terveellinen ja monipuolinen ruokavalio pistää VAUHTIA AINEENVAIHDUNTAASI, tukee kiinteytymistä ja pitää huolen, että PYSYT ENERGISENÄ LÄPI PÄIVÄN!

kiinteäksi kotona  Valmennuksen aikana voit ottaa valmentajiin yhteyttä milloin tahansa. Valmentajat auttavat sinua onnistumaan ja VOIT KYSYÄ APUA JA NEUVOJA valmennuksen aikana niin usein kuin koet tarvetta. Valmentajat vastaavat sinulle yhden arkipäivän sisällä!

kiinteäksi kotona  Tehokkaan treenaamisen ja ruokavalion lisäksi keskität valmennuksessa huomiosi myös kehosi muihin toimintoihin, kuten hormonitoimintaan, jonka optimoimisen kautta TEHOSTAT KIINTEYTYMISTÄ, SELLULIITIN HÄÄTÖÄ JA KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIASI monipuolisesti.

kiinteäksi kotona  Kaiken tämän lisäksi saat valmennuksessa JOKA VIIKKO VINKKEJÄ, joiden avulla tehostat kehosi toimintoja ja keskityt oikeisiin asioihin!

kiinteäksi kotona  Kokonaisuudessaan valmennus tarjoaa sinulle kattavat ja selkeät ohjeet, joiden avulla varmistat, että TEET VIIKON JOKAISENA PÄIVÄNÄ OIKEITA TEKOJA TAVOITTEESI ETEEN! Oikeiden tekojen avulla etenet joka päivä kohti haluamaasi suuntaa ja sen ansiosta saavutat tavoitteesi väistämättä!

Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat...


kiinteäksi kotona  Kiinteyttää kehoasi ja saada lihaksiin sporttista pyöreyttä. Valmennus tarjoaa sinulle kattavat treeniohjeet, joiden avulla treenaat tehokkaasti, kokonaisvaltaisesti ja ekstrana kohdistat treenin juuri oikeisiin kohtiin.

kiinteäksi kotona  Tehokkaan treenaamisen lisäksi haluat säästää aikaa / rahaa ja treenata kotona. Kaikki valmennuksen treenit ovat kehonpainolla suoritettavia harjoituksia, joihin et tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai kuntoiluvälineitä.

kiinteäksi kotona  Saada treenaamiseen monipuolisuutta, haastetta ja nähdä vihdoin ja viimein tuloksia!

kiinteäksi kotona  Optimoida kehosi toimintoja monipuolisesti ja siten myös vähentää rasvaa sekä selluliittia kehosi ongelmakohdista.

kiinteäksi kotona  Nauttia peilikuvastasi ja olostasi omissa nahoissasi. Haluat myös voida mahdollisimman hyvin ja säteillä sitä myös ympärillesi.

kiinteäksi kotona  Varmistaa, että ruokavaliosi tukee tavoitettasi ja samalla myös hyvinvointiasi, jolloin viikkojen mittaan sentit karisevat vyötäröltäsi ja energia kasvaa arjessasi. Tietenkin saat valmennuksesta eväät ajalle valmennuksen jälkeenkin, joita toteuttamalla arjessasi varmistat tuloksien pysyvyyden!

Osallistu valmennukseen, jonka avulla tiivistät ja silotat kroppaasi viidessä viikossa!

Valmennuksen avulla pääset suuren askeleen eteenpäin ja pystyt siinä ajassa saamaan näkyviä tuloksia aikaan kiinteytymisen ja kunnon kohottamisen osalta.

Osallistu mukaan Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennukseen!

Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto. 

En ole aikaisemmin tajunnutkaan, että kotona voi treenata NÄIN tehokkaasti! Tämä valmennus oli oikein nappivalinta minulle, joka olen vuosia jumpannut kotona, ilman ihmeempiä tuloksia. Mahtavaa!

- Miisa

Miksi kehitimme Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennuksen?

Viiden vuoden aikana työskennellessämme personal trainereina, huomasimme naisten suurimman tavoitteen valmennuksissamme olevan kiinteytyminen sekä kokonaisvaltainen hyvä olo. Monella naisella yksi este pitkäjänteiselle tekemiselle oli ajanpuute sekä moni halusi toteuttaa treenejä kotona. Siksi halusimme luoda valmennuksen, jossa otetaan huomioon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se, miten toteuttaa arjessa oikeita tekoja, joilla on suuri vaikutus siihen päivittäin voi. Haluamme opettaa naiset syömään tarpeeksi ja treenaamaan tehokkaasti, jotta haaveet kiinteytymisestä toteutuvat!

Elämäntavoista johtuu usein myös heikko kunto ja tälle asialle VOI ja KANNATTAA tehdä jotain, koska hyvällä kunnolla on suuri merkitys hyvinvointiin, terveyteen ja myös ulkonäköön niin nyt kuin myös pitkässä juoksussa. Nimittäin mitä paremmassa kunnossa olet, sitä paremmin voit ja sitä tiiviimmältä paketilta usein näytät kun yhdistät säännöllisen treenaamiseen oikeanlaiseen ruokavalioon ja tästä Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennuksessa onkin kyse!

Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennuksen tarkempi sisältö:

Kiinteäksi kotona -verkkovalmennus on suunniteltu erityisesti henkilöille jotka haluavat kohottaa tehokkaasti kuntoa sekä kiinteytyä ja vähentää kehon ongelmakohtien ihon epätasaisuutta. Olemme koonneet yhteen kaikki tehokkaimmat ohjeet ja vinkit, joiden päivittäisellä noudattamisella saavutat haluamiasi tuloksia!

Ruokavalio-ohjeet

Kiinteäksi kotona -verkkovalmennuksessa saat kattavan ruokavaliorungon resepteineen, joiden avulla pystyt valmistamaan viikkojen mittaan kiinteytymistä tukevia aterioita, jotka ovat tehokkuutensa lisäksi myös maukkaita ja täyttäviä ja tuletkin hyvin nopeasti huomaamaan, ettet joudu näkemään nälkää tuloksien eteen. 

Treeniohjeet

Valmennuksen monipuoliset treenit ovat kehitelty haastamaan sinua ja aikaansaamaan haluamiasi tuloksia! Intensiiviset kehonpainotreenit haastavat kehoasi ja vastapainoksi kehon kuona-aineita poistetaan palauttavan liikunnan, kuten joogan avulla. Tämän paketin myötä tiedät, että joka treenin myötä olet lähempänä tavoitettasi; kiinteydyt sekä huomaat myös ajan myötä ongelmakohtien muokkautuvan.

Henkilökohtaiset tunnukset

Kaikki verkkovalmennuksen materiaalit ovat nähtävissä henkilökohtaisten tunnusten avulla. Tämä tarkoittaakin, että pääset valmennusmateriaaleihin käsiksi missä tai milloin tahansa netin välityksellä! Olit sitten kotona, töissä tai vaikka lomalla. Näet ohjeet puhelimestasi, tietokoneelta tai miltä tahansa laitteelta, jossa sinulla on internetyhteys. 

Ps. Verkkovalmennus on viiden viikon kestoinen, mutta käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaiset kolme kuukautta, jonka aikana voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat. 

Valmentajien tuki

Verkkovalmennukseen osallistuessasi voit kysyä milloin tahansa ohjeita ja apua valmentajilta valmennussivujen kautta. Valmentajat pyrkivät auttamaan sinua parhaansa mukaan ja saat vastauksen kysymyksiisi viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää! 

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan haluamiasi tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

On aika ottaa vastuu omasta elämästä, kehosta ja tuloksista!

Ainoa ihminen, joka voi muuttaa elämääsi on sinä itse. Ota siis vastuu energisemmästä, kiinteämmästä ja terveellisemmästä tulevaisuudesta ja osallistu mukaan valmennukseen. 

Osallistu Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennukseen nyt!

Olen kokeillut vaikka minkälaisia verkkovalmennuksia ja tämä on ollut kyllä ihan paras tähän asti. Minun mielestä treenit on selkeitä ja jooga ihan huippu! Reseptit loistavia ja kiva juttu on kun samoja raaka-aineita voi käyttää useampaan ruokaan tai välipalaan. Olen lueskellut myös teidän blogia tässä samaanaikaan ja on jotenkin hyvä tsemppi koko projektille! 😊

- Eeva-Riitta

Verkkovalmennuksesta usein kysytyt kysymykset:

 • q-iconMiten Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennus käytännössä toimii?

  Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostiisi tunnukset ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan valmennusmateriaaleihin joko kännykälläsi tai tietokoneellasi, josta löydät aina seuraavan viikon valmennusmateriaalit. Avaamme uudet valmennusviikot kaksi päivää ennen seuraavan viikon alkua, jolloin pääset tutustumaan seuraavan viikon valmennussisältöön ja tekemään valmisteluja ajoissa.

  Valmennus sisältää yhden ruokavaliorungon resepteineen sekä joka viikko kolme erilaista osiota: treeni, viikon info-osuus kiinteytymiseen vaikuttavista tärkeimmistä asioista, sekä tehostavat vinkit-osion.

 • q-iconKuinka monta kertaa viikossa liikutaan ja miten?

  Tämä verkkovalmennus on melko treenipainotteinen ja sopiikin jo jonkin verran liikuntataustaa omaaville. Treenaat monipuolisesti 4-5 kertaa viikossa ja sinulla on lisäksi 2-3 aktiivista lepopäivää, joista osassa huollat kehoasi joogan avulla. Esimerkkiviikko voi näyttää tältä: neljä kehonpainoharjoitusta, kaksi noin vartin kestoista kehoa palauttavaa joogaa sekä yksi peruskestävyyslenkki halutessasi. Treenit ovat toteutettavissa missä tahansa, kehon omalla painolla ja ne ovat kestoltaan suhteellisen lyhyitä. Jos koet, ettet palaudu treenimääristä, voi määriä pienentää ja keskittyä kehon huoltoon ja peruskestävyysliikuntaan.

 • q-iconMillaista ruokavaliota valmennuksessa noudatetaan?

  Saat valmennuksen alussa itsellesi ruokavaliorungon, josta saat hyvän käsityksen siitä, mitä sinun tulisi syödä ja kuinka paljon. Syöt 5 kertaa päivässä monipuolisesti ja terveellisesti ja jokaiselle aterialle tulet saamaan 4-7 herkullista reseptiä. Ruokavaliorungon voit ladata itsellesi ja tulostaa halutessasi.
  Voit päättää itse, alatko noudattamaan ruokavaliorunkoa heti säntillisesti, vaiko totutteletko siihen ensimmäisen viikon ja muokkaat ateriasi rungon mukaiseksi pikkuhiljaa. Tarkoitus on löytää se oma tapa syödä, niin että se tukee kiinteytystavoitettasi.

 • q-iconKenelle tämä verkkovalmennus sopii?

  Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennus sopii perusterveelle henkilölle, kenellä on jo jonkin verran taustaa säännöllisestä liikunnasta.

   

  Emme suosittele valmennusta juuri synnytyksen jälkeen toteutettavaksi, emmekä myöskään ykköstyypin diabeetikoille, tai jos henkilöllä on nivelongelmia tai liikkumista vaikeuttavia kiputiloja (kuten polvikipua tai selkäkipua).

 • q-iconTarvitseeko minun punnita ruokiani valmennuksen aikana?

  Kyllä, koska haluamme että opit näiden neljän viikon aikana näkemään silmämääräisesti, mitä on 200 grammaa kasviksia, 40 grammaa riisiä tai vaikka 100 grammaa kalaa. Alkuun punnitsemalla ruoat opit myöhempää varten tunnistamaan määrät ja et enää tarvitse puntaria. Joskus punnitseminen toimii myös niin päin, että ruokaa tulee tarpeeksi, koska monen ongelma on, että energiaa saadaan aivan liian vähän ja annoskoot ovat pieniä, myös usein kasvisten kohdalla.

 • q-iconMiten verkkovalmennus maksetaan? Miten siihen osallistutaan?

  Valmennukseen osallistuminen tapahtuu valmennuksen tilaamisen kautta. Voit siirtyä tältä sivulta löytyvien painikkeiden avulla verkkokauppaamme, lisätä verkkovalmennuksen ostoskoriisi ja siirtyä kassalle. Tilauksen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennakkoviestin valmennuksesta, josta saat lisätietoa miten voit ennakkovalmistautua ennen valmennuksen alkua. Voit myös siirtyä verkkokauppaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

  Voit valita verkkokaupan kassalla juuri sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Valittavana on Klarna, jonka avulla maksat valmennuksen kerralla tai osissa tai sitten voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta. Osallistuminen onnistuu myös Smartum-seteleiden tai tilin kautta. Käyttäessäsi maksutapana Smartumia, tee osallistuminen sähköpostitse osoitteeseen info@newbeginning.fi tai täytä sivun alaosasta löytyvä yhteydenottolomake.

 • q-iconMitä valmennus maksaa ja onko maksu vain kertaluontoinen?

  Valmennuksen hinta on 59€ ja tämä on kertaluontoinen maksu, jonka tulet valmennuksesta maksamaan. Emme veloita sinulta muita maksuja valmennuksen oston yhteydessä tai sen jälkeen, paitsi jos haluat ostaa valmennukseen tehostustuotteita, on siihen maksut erikseen.

  Halutessa voit maksaa valmennuksen kerralla tai haluamissasi erissä. Katso edellinen kohta: miten verkkovalmennus maksaa?

Nyt sinun on aika tehdä oikeita tekoja tavoitteesi eteen!

Timmimpi ja sporttisempi keho on jokaisen saavutettavissa, mutta vain ne, jotka oikeasti tekevät asian eteen töitä, voivat saavuttaa haluamansa. Tämän vuoksi haluamme antaa sinulle hyvän potkun takapuoleesi valmennuksen avulla, jotta pääset eteenpäin ja saat aikaan haluamiasi tuloksia!

Älä siis enää epäröi tai käytä aikaa haaveilemalla muutoksesta, vaan tartu toimeen, osallistu valmennukseen ja laita koko pakka uusiksi viidessä viikossa. Voimme lähes 100% varmuudella sanoa, ettet tule katumaan päätöstäsi missään vaiheessa. 

Vain sinä voit saada aikaan muutosta elämässäsi!

Ilmoittaudu mukaan Kiinteäksi kotona! -verkkovalmennukseen! Valmennuksen hinta on 59€

Haluatko maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla? Sehän sopii!

Voit maksaa verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä tai Smartum-tilin avulla. 

Maksaessasi verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä, tee osallistumisilmoitus täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake tai lähetä osallistumisvahvistuksesi osoitteeseen info@newbeginning.fi

Maksa verkkovalmennus Smartumin avulla!