HALUATKO PÄÄSTÄ KESÄN JÄLKEEN PAREMPAAN KUNTOON? HALUATKO KARISTAA KESÄHERKUISTA KERTYNEET YLIMÄÄRÄISET KILOT JA MAHTUA TAAS SYKSYN VAATTEISIIN? HALUATKO VOIDA ENERGISEMMIN JA VARMISTAA, ETTÄ TÄNÄ SYKSYNÄ ET VAIVU KAAMOSMASENNUKSEEN? 

 

Lataa ilmainen rasvanpolttopakettimme ja lähde saman tien tekemään muutosta! Rasvanpolttopaketissa saat terveellisen, rasvanpolttoa tukevan ruokavalion, kahden rasvanpolttotreenin ohjeet sekä useita eri vinkkejä, jotka tukevat rasvanpolttoa. Huom! Rasvanpolttopaketti on täysin ilmainen nyt ja aina!

  [mailmunch-form id="586133"]

Huom! Rasvanpolttopaketin lataamisen yhteydessä liityt samalla osaksi sisäpiiriämme, jossa lähetämme sinulle kerran viikossa motivoivia hyvinvointivinkkejä, terveellisiä reseptejä sekä treeniohjeita, joita voit hyödyntää arjessasi. Kaikki antamamme vinkit ovat sellaisia, joita voit toteuttaa helposti kotoa käsin tai ulkona, jolloin et tarvitse kuntosalijäsenyyttä. 

 

RASVANPOLTTOPAKETTI SISÄLTÄÄ: 

Rasvanpolttoruokavalion, joka tukee hyvinvointiasi ja jonka avulla saat rasvan palamaan.

Kaksi tehokasta rasvanpolttotreeniä, jotka laittavat kehosi töihin ja saat hien virtaamaan.

Runsaasti rasvanpolttoa tukevia vinkkejä, jotka auttavat rasvanpoltossa ja jotka auttavat sinua myös voimaan mahdollisimman hyvin!

Tavoitelomakkeen, jonka avulla selvennät omaa tavoitettasi, jonka avulla tiedät paremmin mitä haluat!

SISÄPIIRISSÄ SAAT MUUN MUASSA:

Terveyttä boostaavia monipuolisia ravintovinkkejä, joiden kautta opit enemmän terveellisestä ravinnosta.

Herkullisia, terveellisiä reseptejä, joiden kautta opit, ettei terveellisesti syöminen tarkoita tylsää ja mautonta ruokaa.

Treenivinkkejä ja ohjeita, joiden avulla opit treenaamaan monipuolisesti kotona.

Tietoa uusimmista valmennuksistamme, luennoistamme ja muista palveluista.

Motivoivia ja takapuoleen potkivia kirjoituksia, jotka saavat sinut liikkeelle ja joiden avulla pysyt helpommin oikeilla raiteilla. 

[mailmunch-form id="586133"]

PS. TYKKÄÄTHÄN MEISTÄ JO FACEBOOKISSA?

Jos et vielä tykkää niin nyt kannattaa nopeasti käydä liittymässä lähes 3 000 tykkääjämme joukkoon, jolloin varmistat, että näet motivoivat julkaisumme aikajanallasi. Käy tykkäämässä sivustamme alla olevasta linkistä!

KÄYT TYKKÄÄMÄSSÄ FACEBOOK-SIVUSTAMME TÄSTÄ LINKISTÄ!