Lataa ilmainen Rasvanpolttopaketti

Rasvanpolttopaketin avulla voit laittaa rasvan palamaan jo heti tänään!

Rasvanpolttopaketissa saat kaiken tämän:

 • Rasvanpolttoruokavalion, joka tukee hyvinvointiasi ja jonka avulla saat rasvan palamaan.
 • Kaksi tehokasta rasvanpolttotreeniä, jotka laittavat kehosi töihin ja saat hien virtaamaan.
 • Runsaasti rasvanpolttoa tukevia vinkkejä, jotka auttavat rasvanpoltossa ja jotka auttavat sinua myös voimaan mahdollisimman hyvin!
 • Tavoitelomakkeen, jonka avulla selvennät omaa tavoitettasi, jonka avulla tiedät paremmin mitä haluat!

Lataa Rasvanpolttopaketti parissa minuutissa!

Syötä alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja toimitamme Rasvanpolttopaketin sinulle parissa minuutissa!

privacy Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä spämmää

Usein kysytyt kysymykset Rasvanpolttopaketista:

 • q-iconOnko Rasvanpolttopaketti todellakin ilmainen?

  Kyllä! Rasvanpolttopaketti on TÄYSIN ilmainen paketti nyt ja aina. Rasvanpolttopaketin lataaminen EI aiheuta sinulle lisämaksuja meidän kautta. 

 • q-iconMillaisia treenit ovat?

  Rasvanpolttopaketin treenit ovat kehonpainolla tehtäviä harjoituksia, jotka voit suorittaa missä ja milloin tahansa. Treenit ovat myös kestoltaan suhteellisen lyhyitä, joten ne eivät vie kauaa aikaa suorittaa.

  Ps. Rasvanpolttopaketissa on video-ohjeet treenien suorittamiseen. Videoiden avulla näet helposti liikkeiden suoritustekniikat.

 • q-iconSitooko Rasvanpolttopaketin lataaminen mihinkään muuhun?

  Rasvanpolttopaketin tilaamisen yhteydessä liityt New Beginningin sisäpiiriin, jolloin lähetämme sinulle silloin tällöin hyödyllisiä sähköpostiviestejä hyvinvointiin liittyen. Sähköposteissa saat muun muassa terveellisiä reseptejä, treeni- ja ravintovinkkejä, joista voit ammentaa motivaatiota arkeesi.

  Mikäli et halua kuulua sisäpiiriin, voit erota siitä helposti milloin tahansa. Löydät jokaisen lähettämämme sähköpostiviestin lopusta painikkeen “unsubscribe”, jota painamalla eroaminen onnistuu. Voit myös lähettää meille viestin osoitteeseen: info@newbeginning.fi ja poistamme sinut sisäpiiristä.

 • q-iconMillaisia aterioita Rasvanpolttopaketissa on?

  Rasvanpolttopaketin ruokavalio on terveellinen ja monipuolinen kokonaisuus, jossa nautit ravinnerikkaita aterioita, jotka tukevat niin rasvanpolttoa, kuin myös hyvinvointiasi.

 • q-iconKenelle Rasvanpolttopaketti sopii?

  Rasvanpolttopaketti sopii perusterveelle henkilölle. Emme suosittele Rasvanpolttopaketin kokeilemista mikäli sinulla on ykköstyypin diabetes tai olet raskaana. Mikäli olet juuri synnyttänyt, silloin sinun keskivartaloon kohdistuvia raskaita liikkeitä tulee välttää 3-6 kuukautta synnytyksen jälkeen.

  Mikäli sinulla on tällä hetkellä liikuntarajoitteita, voit napata Rasvanpolttopaketista pelkästään ruokavalion käyttöösi ja hyödyntää saamiasi vinkkejä.

 • q-iconVoinko jakaa Rasvanpolttopaketin ystävälleni?

  Kyllä voit jakaa, ehdottomasti!

  Mikäli ajattelet, että Rasvanpolttopaketista voisi olla ystävillesi hyötyä, laita se ihmeessä jakoon! Rasvanpolttopaketin tarkoituksena on motivoida mahdollisimman monia panostamaan omaan tavoitteeseensa.