Fat Burn - 4 viikon verkkovalmennus

Tehokas startti painonpudotukseen ja elämäntapamuutokseen!

Seuraava valmennusryhmä starttaa:

Fat Burn verkkovalmennuksen avulla onnistut, koska:

 • Valmennuksessa on otettu huomioon eri seikat, jotka ovat oleellisia pysyvän painonpudotuksen ja rasvanpolton kannalta ja valmennukseen on koottu oikeanlaiset ateriat ja treenit tukemaan juuri näitä kahta tavoitteita!
 • Valmennuksessa lähdet liikkeelle saman tien tehokkaan ja puhdistavan jakson avulla, joka auttaa sinua aloittamaan ns. ”puhtaalta pöydältä”. Puhdistavan jakson avulla annat kyytiä turvotukselle, kuona-aineille ja samalla saat lisää energiaa päiviisi ja jaksat paremmin arjessasi!
 • Valmennus tarjoaa sinulle kattavat ja selkeät ohjeet, joiden avulla varmistat, että teet viikon jokaisena päivänä oikeita tekoja tavoitteesi eteen! Oikeiden tekojen avulla etenet joka päivä kohti haluamaasi suuntaa ja sen ansiosta saavutat tavoitteesi väistämättä!
 • Valmennuksen avulla opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti päivittäin, jonka ansiosta opit muokkaamaan ruokavaliotasi ja syömistapojasi, jolla voi olla vaikutusta koko elämääsi. Oikeanlainen ruokavalio on olennainen osa onnistunutta painonpudotusta ja rasvanpolttoa! Oikeanlainen ruokavalio tukee myös terveyttäsi ja hyvinvointiasi, jonka avulla pystyt parantamaan terveyttäsi ja elämänlaatuasi!

Fat Burn -verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat...

 • pudottaa painoasi ja tehdä painonpudotuksesta pysyvää. Valmennus tarjoaa sinulle avaimet, joiden avulla saat painosi lähtemään laskuun ja samalla saat myös eväät, joiden avulla pystyt pitämään karistamasi kilot poissa!
 • muokata tapojasi terveellisemmiksi ja tehdä tapamuutoksesta pysyvää. Fat Burn –verkkovalmennuksessa EI ole kyse hetkellisestä ihmedieetistä, vaan sen tarkoituksena on auttaa sinua muokkaamaan ruokavaliotasi, liikuntatottumuksiasi ja ajattelutapojasi pysyvää muutosta tukeviksi!
 • päästä parempaan kuntoon! Valmennus tarjoaa kattavat ja nousujohteiset treeniohjeet, joiden avulla pystyt kohottamaan kuntoasi. Kaikki treenit ovat omalla kehonpainolla suoritettavia harjoituksia, joten ne sopivat niin vasta-alkajille, kuin myös kokeneemmille konkareille. Treenit ovat kestoltaan myös maksimissaan 30 minuuttia, joten ne sopivat loistavasti niin arjen kiireen keskellä eläville. Ps. kaikki treeniohjeet ovat saatavissa niin kirjallisina kuin myös videoina!
 • voida kokonaisvaltaisesti paremmin arjessasi! Haluat saada enemmän itsestäsi irti ja haluat löytää taas motivaatiota liikkumiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Haluat olla taas se eloisa, pirteä oma itsesi, joka joskus aiemmin olit!
 • polttaa rasvaa kehosi ongelmakohdista ja samalla myös vähentää haitallista viskeraalirasvaa eli sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, joka on terveydellesi haitallista. Valmennuksen ruokavalion ja treeniohjeiden avulla pystyt vähentämään kehosi rasvan määrää, jonka ansiosta parannat kehonkoostumusta ja tuet terveyttäsi!

Ennakkoilmoittaudu mukaan nyt ja sitouta itsesi tavoitteesi toteutumiseen!

Tavoitteen toteutuminen on kiinni päivittäisistä oikeista teoista, joita Fat Burn valmennus auttaa sinua tekemään kokonaisen neljän viikon ajan ja josta saat myös opit, joiden avulla onnistut myös valmennuksen jälkeen!

Ennakkoilmoittaudu mukaan seuraavaan ryhmään!

Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto. 

Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Kiloja karisi valmennuksen kahden ensimmäisen viikon aikana neljä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!

- Sandra

Miksi kehitimme Fat Burn -verkkovalmennuksen?

Kehitimme Fat Burn -verkkovalmennuksen, jotta voimme tarjota juuri sinulle, painonpudotusta ja rasvanpolttoa tavoittelevalle valmiin paketin joka oikeasti toimii!

Olemme vuosien saatossa huomanneet, että hyvin moni kaipaa alkusysäystä painonpudotukseen tai elämäntapamuutokseen ja hyvin moni kaipaa myös selkeitä ohjeita ja tukea, jotta alkutaipale ei jäisi vain lyhyeksi piknik-risteilyksi, vaan se voisi tuottaa pysyvää muutosta. Fat Burn -verkkovalmennuksessa olemmekin ottaneet huomioon kaikki nämä seikat ja se on koottu mahdollisimman toimivaksi paketiksi:

Fat Burn -verkkovalmennuksessa saat kattavat ruokavalio- ja treeniohjeet, joiden avulla opit syömään terveellisesti, monipuolisesti ja tavoitettasi tukevasti ja samalla myös opit treenaamaan tehokkaasti kotona suht lyhytkestoisten, mutta sitäkin tehokkaampien treenien avulla.

Fat Burn -verkkovalmennuksen tarkempi sisältö:

Fat Burn -verkkovalmennus on suunniteltu kattavaksi paketiksi painonpudotusta, rasvanpolttoa ja elämäntapamuutosta tavoitteleville henkilöille. Valmennuksessa pyrimme antamaan sinulle monipuolisesti ohjeita, joiden avulla pystyt muuttamaan päivittäisiä tapojasi, jonka myötä pystyt saamaan aikaan pysyvää muutosta niin kehossasi kuin myös mielessäsi. 

Ruokavalio-ohjeet

Fat Burn -verkkovalmennus lähtee liikkeelle puhdistavalla jaksolla, jonka tarkoituksena on antaa puhdistavan ruokavalion avulla kunnolla kyytiä turvotukselle ja ylimääräisille kuona-aineille ja virkistää olotilaasi, jolloin pystyt aloittamaan uuden, terveellisemmän, kevyemmän ja hyvinvoivemman arkesi niin sanotusti puhtaalta pöydältä!

Treeniohjeet

Treeniohjeissa olemme ottaneet huomioon helppouden, tehokkuuden ja ajansäästämisen ja tämän vuoksi valmennuksen treenit ovat kaikki maksimissaan 30 minuutin kestoisia, mutta lyhyttä kestoa ei kannalta silti väheksyä, koska treenit ovat todella tehokkaita kunnon kohottajia ja painonpudotukseen ja rasvanpolttoon sopivia. 

Henkilökohtaiset tunnukset

Kaikki verkkovalmennuksen materiaalit ovat nähtävissä henkilökohtaisten tunnusten avulla. Tämä tarkoittaakin, että pääset valmennusmateriaaleihin käsiksi missä tai milloin tahansa netin välityksellä! Olit sitten kotona, töissä tai vaikka lomalla. Näet ohjeet puhelimestasi, tietokoneelta tai miltä tahansa laitteelta, jossa sinulla on internetyhteys. 

Ps. Verkkovalmennus on neljän viikon kestoinen, mutta käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaiset kolme kuukautta, jonka aikana voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat. 

Valmentajien tuki

Verkkovalmennukseen osallistuessasi voit kysyä milloin tahansa ohjeita ja apua valmentajilta valmennussivujen kautta. Valmentajat pyrkivät auttamaan sinua parhaansa mukaan ja saat vastauksen kysymyksiisi viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää! 

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan haluamiasi tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

Sitouta itsesi muutokseen!

Varmista valmennukseen sitoutumalla, ettei tavoitteesi toteutuminen siirry taas kuukaudella tai vuodella eteenpäin, vaan nyt on se hetki, kun tartut härkää sarvista ja teet siirtosi! Sinä ansaiset voida hyvin ja sinä ansaitset näyttää juuri siltä miltä haluat näyttää!

Osallistu verkkovalmennukseen!

Olen todella ilonen että lähdin mukaan. Ihana huomata miten vuosi sitten pieneksi tulleet housut menivät päälle helposti. Monipuolista ruokaa, joka vaikuttaa mieleen, freesi ja kevyt olo!

- Janica

Fat Burn verkkovalmennuksesta usein kysytyt kysymykset:

 • q-iconMiten verkkovalmennus käytännössä toimii?

  Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostiisi tunnukset ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan valmennusmateriaaleihin joko kännykälläsi tai tietokoneellasi , josta löydät aina seuraavan viikon valmennusmateriaalit. Avaamme uudet valmennusviikot kaksi päivää ennen seuraavan viikon alkua, jolloin pääset tutustumaan seuraavan viikon valmennussisältöön ja tekemään valmisteluja ajoissa.

  Valmennus sisältää joka viikko 4 eri osiota: ravinto-ohjeet, treeniohjeet, vinkkiosuuden sekä motivaatiota ylläpitävän ja nostattavan osion. Halusimme pitää valmennuksen sinulle yksinkertaisena ja simppelinä, joten tiivistimme sen niin, että mukana ovat ne toimivimmat jutut rasvanpolttoon, ilman jaaritteluja. 😊

 • q-iconKuinka monta kertaa viikossa liikutaan ja miten? Olen melko kiireinen, eikä aikaa liikkumiselle meinaa löytyä.

  Treenit ovat lyhyitä (maksimissaan 30 minuuttia) mutta intensiivisiä ja niitä on 3-4 kertaa viikossa. Lisäksi mukana on palauttavaa harjoittelua, kuten joogaa ja peruskestävyysharjoittelua. Esimerkiksi viikolla neljä tulet tekemään 3 kehonpainotreeniä (maksimissaan 30 minuuttia), yhden lyhyen hiit-harjoituksen sekä peruskestävyystreenin ja kehonhuoltoa. Tämä riittää saavuttamaan upeita tuloksia ja pysyt joka päivä energisenä, kun kehosi saa liikettä lyhyissä treeneissä!

 • q-iconMillaista ruokavaliota valmennuksessa noudatetaan?

  Ensimmäiset kolme päivää on pyhitetty täysin kehon puhdistamiselle ja rauhoittumiselle, joten kolmen päivän ruokavalio on erittäin kasvispainotteista ja antaa kropalle sekä mielelle ihanan freesin fiiliksen. Aamu aloitetaan supersmoothiella, lounaaksi ja päivälliseksi syöt keholle hyvää tekevää kasviskeittoa ja iltapalaksi saat nauttia ihanan raikkaita hedelmiä. Jatkossa ruokavalio on monipuolista ja laskettu juuri rasvanpolttoon ja painonpudotukseen sopivaksi. Syöt viisi kertaa päivässä erilaisia ja herkullisia aterioita ja valmennuksen aikana opettelemme myös herkuttelemaan järkevästi (luit oikein, meistä kohtuullinen herkuttelu kuuluu elämään ja varsinkin se maltin opettelu on paikallaan). Pst. valmennettavien palautteet ovat olleet ruokavalion helppoutta kiittäviä! 😊

 • q-iconMitä, jos en ehdi tehdä kaikkia treenejä? Onko valmennus sitten pilalla?

  Osa valmennettavistamme ovat eri syistä tehneet valmennuksen ilman treeniä ja saaneet silti huikeita tuloksia. Ruokavalio on painonpudotuksessa kuitenkin se tärkein. Silti tietenkin parhaat tulokset saadaan yhdistämällä edes jonkinlainen arkiaktiivisuus ruokavalioon ja on hyvä, jos pystyt tehdä treeneistä ainakin osan ja pysyt muina päivinä arkiaktiivisena. Mutta loppuun, tämän valmennuksen ruokavalio on laadittu niin, että sen voi toteuttaa myös ilman treenaamista ja saada hyviä tuloksia aikaan.

 • q-iconTarvitseeko minun punnita ruokiani valmennuksen aikana?

  Kyllä, koska haluamme että opit näiden neljän viikon aikana näkemään silmämääräisesti, mitä on 200 grammaa kasviksia, 40 grammaa riisiä tai vaikka 100 g kalaa. Alkuun punnitsemalla ruoat opit myöhempää varten tunnistamaan määrät ja et enää tarvitse puntaria. Joskus punnitseminen toimii myös niin päin, että ruokaa tulee tarpeeksi, koska monen ongelma on, että energiaa saadaan aivan liian vähän ja annoskoot ovat pieniä, myös usein kasvisten kohdalla.

 • q-iconKenelle tämä verkkovalmennus sopii?

  Fat Burn -verkkovalmennus sopii perusterveelle henkilölle.

  Emme suosittele valmennusta juuri synnytyksen jälkeen toteutettavaksi, emmekä myöskään ykköstyypin diabeetikoille. 

 • q-iconMiten verkkovalmennus maksetaan? Miten siihen osallistutaan?

  Valmennukseen osallistuminen tapahtuu valmennuksen tilaamisen kautta. Voit siirtyä tältä sivulta löytyvien painikkeiden avulla verkkokauppaamme, lisätä verkkovalmennuksen ostoskoriisi ja siirtyä kassalle. Tilauksen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennakkoviestin valmennuksesta, josta saat lisätietoa miten voit ennakkovalmistautua ennen valmennuksen alkua. Voit myös siirtyä verkkokauppaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

  Voit valita verkkokaupan kassalla juuri sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Valittavana on Klarna, jonka avulla maksat valmennuksen kerralla tai osissa tai sitten voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta. Osallistuminen onnistuu myös Smartum-seteleiden tai tilin kautta. Käyttäessäsi maksutapana Smartumia, tee osallistuminen sähköpostitse osoitteeseen info@newbeginning.fi tai täytä sivun alaosasta löytyvä yhteydenottolomake. 

 • q-iconMitä valmennus maksaa ja onko maksu vain kertaluontoinen?

  Valmennuksen hinta on 49€ ja tämä on kertaluontoinen maksu, jonka tulet valmennuksesta maksamaan. Emme veloita sinulta muita maksuja valmennuksen oston yhteydessä tai sen jälkeen. Jos haluat ostaa suosittelemiamme tehostustuotteita valmennuksen kylkeen, veloitetaan nämä tuoteet erikseen laskulla. 

  Halutessa voit maksaa valmennuksen kerralla tai haluamissasi erissä. Katso edellinen kohta: miten verkkovalmennus maksaa?

Mitäpä jos lopettaisit jahkailun ja viivyttelyn ja osallistuisit valmennukseen?

Mieti, miltä sinusta tuntuisi olla 5 kiloa hoikempi tai mitä jos mahtuisit taas niihin lempifarkkuihisi, jotka jäivät kauan sitten pieniksi? Niinpä! Se olisi ihan huippua ja tiedätkö mitä... Se on myös täysin mahdollista ja neljässä viikossa pääsetkin jo suuren askeleen lähemmäs tavoitettasi!

Tartu siis toimeen, osallistu valmennukseen ja tee tavoitteesi eteen oikeita valintoja, joiden ansiosta olet jokaisen päivän myötä lähempänä tavoitettasi!

Ennakkoilmoittaudu mukaan Fat Burn -verkkovalmennukseen!

Haluatko maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla? Sehän sopii!

Voit maksaa verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä tai Smartum-tilin avulla. 

Maksaessasi verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä, tee osallistumisilmoitus täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake tai lähetä osallistumisvahvistuksesi osoitteeseen info@newbeginning.fi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Lähetä viestisi alla olevan lomakkeen avulla

*
*
*
*