New Beginning

 

 

Ihan mahtavaa, että löysit tiesi New Beginningin sivuille. Lämpimästi tervetuloa! Olemme Merita & Elina ja toimimme New Beginning -valmentajina.  Voit lukea meidän molempien pidemmät esittelyt ja tarinat TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tämän sivuston päätarkoituksena ja missiona on inspiroida sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi! Haluamme auttaa sinua panostamaan päivittäin terveellisempiin valintoihin, liikuttamaan kehoasi säännöllisemmin ja olemaan itseäsi kohtaan armollisempi ja ajattelemaan elämää enemmän myönteisten lasien läpi. 

 

Löydät sivuiltamme kattavasti hyödyllistä tietoa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Löydät muun muassa runsaasti terveellisiä reseptejä päivän eri aterioille ja samoin myös erilaisia treeniohjeita joiden avulla voit treenata tehokkaasti ja monipuolisesti kotoa käsin tai missä milloinkin haluat. Julkaisemme jokaisen viikon maanantaina uuden viikon treenin, joita voit käydä kurkkimassa aina viikon alussa sivuillamme. Ilmoitamme viikon treenistä myös aina Facebook-tilillämme kaikille seuraajilleTämän lisäksi kirjoitamme runsaasti myös motivaatioon liittyviä kirjoituksia ja jaamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanomaa!

 

Suosituimmat kirjoituksemme: 

Mielestäni paras ja kestävin tapa pudottaa painoa 

Terveellinen ruokavalio - lue vinkit ja nappaa ilmainen ruokavalio!

Koko kropan salitreeni  ja Tehokas pakaratreeni

Tässä puhdistuspäivän ruokavalio-ohjeet, ole hyvä! 

Suorien vatsalihasten erkauma - mikä se on ja miten siitä pääsee eroon?

 

Näiden kaikkien yllämainittujen lisäksi olemme laatineet sinulle ilmaisen rasvanpolttopaketin, jossa saat rasvanpolttotreenejä ja ruokavalion sekä rasvanpolttovinkkejä, joiden avulla voit lähteä liikkeelle jo heti tänään. Voit tilata rasvanpolttopaketin syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

  [mailmunch-form id="586133"]

 

Näe uusimmat julkaisumme samantien! Seuraa meitä Facebookissa ja liity 2,5 tuhannen muun aktiivisten seuraajien joukkoon ja näe motivoivat julkaisumme tai seuraa meitä myös Instagramin kautta, jossa jaamme enemmän paloja meidän omasta arkisesta menostamme.


 

Tutustu verkkovalmennuskokonaisuuksiimme ja osallistu mukaan! Voit aloittaa valmennuksen saman tien tai halutessasi tammikuun 7. päivä, sinä päätät!

Pääset tutustumaan valmennuskokonaisuuksiimme verkkokaupassamme tai tutustu tästä linkistä 4 viikon Fat Burn -verkkovalmennukseen ja tästä linkistä 5 viikon Kyytiä selluliitille! -verkkovalmennukseen.