Valmennukset2018-09-03T11:36:05+00:00

FAT BURN -VERKKOVALMENNUS

Seuraava valmennusryhmä starttaa maanantaina 27.8.18! Voit ennakkoilmoittautua mukaan jo nyt!

Neljän viikon verkkovalmennuskokonaisuus, jonka avulla ravistelet kehoasi kunnolla hereille, karistat turvotukset ja saat rutkasti uutta energiaa arkeesi! Samalla myös asetat kehosi rasvanpolttomoodiin ja karistat hyvän määrän senttejä! Käy lukemassa osallistujien huikeita tuloksia ja lähde mukaan seuraavaan valmennusryhmään!

 

PUDOTA PAINOA SYÖMÄLLÄ -VERKKOVALMENNUS

Seuraava valmennusryhmä starttaa maanantaina 24.9.18! Ennakkoilmoittautuminen avataan elokuun aikana!

Viiden viikon verkkovalmennuskokonaisuus, jonka tarkoituksena on opettaa sinut ymmärtämään paremmin, miten ravinto vaikuttaa terveyteesi ja hyvinvointiisi ja miten voit terveellisen ruokavaliokokonaisuuden avulla karistaa ylimääräiset kilot ja pitää ne pysyvästi poissa.

Valmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat päästä irti jatkuvasta dieettikierteestä ja oppia syömään kokonaisvaltaisesti terveellisesti!

 

KYYTIÄ SELLULIITILLE- VERKKOVALMENNUS

Seuraava valmennusryhmä starttaa maanantaina 10.9.18! Ennakkoilmoittautuminen avataan elokuun aikana!

Tämä viiden viikon verkkovalmennus on suunniteltu polttamaan kehon ylimääräistä rasvaa, kiinteyttämään sekä vaikuttamaan kehon ongelmakohtiin ja vähentämään selluliittia. Nyt annetaan kyytiä selluliitille niin ravinnon, tehokkaan liikunnan kuin muidenkin elämäntapojen kautta. Valmennuksen aikana opit myös tehostamaan kehon kuona-aineden poistumista! 

Valmennus sopii juuri sinulle, joka haluat kiinteytyä, vähentää ongelma-alueiden selluliittia sekä voida kokonaisesti paremmin, kehosi toimiessa mahdollisimman optimaalisesti!