Kaura-kookosletut

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

 

Kaura-kookosletut 

Annoksesta tulee 20 pientä lettua 

 

Ainekset: 

  • 2 kypsää banaania 
  • 2 dl kaurajauhoja (Myllärin gluteenittomia)
  • 3 luomukananmunaa 
  • 1 dl Santa Maria Smooth kookosmaitoa 
  • Ripaus vanilja- ja leivinjauhetta 
  • Paistamiseen voita

 

Lettujen päälle: Urtekram maapähkinävoita ja banaaniviipaleita 

 

Ohje: Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Kuumenna lettupannu tai tavallinen paistinpannu keskilämmölle. Paista letut pienessä voinokareessa hetken ajan molemmilta puolilta. Pidä huoli, ettei levy ole liian kuuma, koska letut palavat muuten helposti pohjaan. Ripottele lettujen päälle maapähkinävoita ja banaaninviipaleita tai halutessasi esimerkiksi marjoja ja kreikkalaista jogurttia. 

 

Letut ovat maidottomia ja gluteenittomia

 

Tutustu muihin resepteihimme reseptipankissa

By |2018-08-09T22:27:27+00:00kesäkuu 9th, 2018|Reseptit, Terveelliset herkut|0 Kommenttia

Jätä kommentti