Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

New Beginning – Success Innovation Ay

2489326-1

60100 Seinäjoki

info@newbeginning.fi

yhteyshenkilö: Merita Väänänen merita@newbeginning.fi / Elina Väänänen elina@newbeginning.fi

Rekisterin nimi – New Beginning sähköpostirekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin pitämisen syynä on New Beginning -sivuston lukijan suostumuksella tapahtuva New Beginningin palveluihin liittyvä (verkkovalmennukset) sähköinen viestintä. Yhteystietoja käytetään ainoastaan henkilötietolain puitteissa eikä luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianomaisen suostumusta.

 

Rekisterin tietosisältö

1) Rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostiosoite 2) Myöhemmin muut mahdolliset asiakkaan antamat tiedot, esimerkiksi verkkovalmennukseen ilmoittautuminen.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tiedot tallennetaan rekisteriin asiakkaan antaessa tietojaan palvelun käytön yhteydessä (esimerkiksi sisäpiiriin liittyessä tai valmennuksen oston yhteydessä). Asiakas voi antaa sähköpostiosoitteensa ollessaan kiinnostunut hyvinvointiin liittyvistä sähköposteistamme, joita toimitamme sähköpostilistoille.

 

Tietojen vastaanottajat

Tiedot kerätään Mailchimp sähköpostijärjestelmään New Beginningin salasanasuojatulle tilille. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, vaan ne pysyvät yrityksen hallussa. Mailchimp sähköpostijärjestelmän suojatut palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa. Mailchimp säilyttää tietoja Eu:n ja Yhdysvaltojen välisten lakien puitteissa.

https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Oikeus rekisterin käyttöön ja sen käyttöön tarvittavat salasanat ovat vain New Beginningin vastuuhenkilöillä, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Tietojen säilyttäminen ja rekisteröidyn oikeudet

Tietoja säilytetään toistaiseksi enintään niin kauan kuin rekisteröity ilmoittaa halustaan poistua rekisteristä. Rekisteröity voi poistua rekisteristä jokaisen sähköpostijärjestelmästä lähetetyn viestin lopussa olevasta ”unsubscribe from this list”-painikkeesta tai pyytämällä rekisteristä poistamista sähköpostiviestillä info@newbeginning.fi osoitteeseen.  Henkilötietolain 26 §:n mukaan asiakkaalla on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin hänestä talletetut tiedot. Rekisteröity pystyy tarkistamaan ja muokkaamaan antamiaan tietoja jokaisen sähköpostijärjestelmästä lähetetyn viestin lopussa olevasta ”update subscription preferences”-painikkeesta tai pyytämällä tietoja sähköpostiviestillä info@newbeginning.fi osoitteesta.

 

Vastuuvapauslauseke

Emme ole vastuussa treeniohjeiden ja ruokavalioiden ja reseptien seurauksena aiheutuvista mahdollisista ikävistä seurauksista. Jokaisen on syytä olla tietoinen omista allergioistaan, sairauksistaan, vammoistaan tai muista mahdollisista tekijöistä, jotka saattavat asettaa erityisiä rajoituksia ruokavalion, tiettyjen ruoka-aineiden tai harjoittelemisen suhteen. Uusia ruoka-aineita kokeillessasi, ole aina ensin yhteydessä omaan lääkäriisi.

Emme voi taata, että ohjelmien seurauksena sivustollamme esitetyt mahdolliset hyödyt toteutuisivat varmasti. Painonpudotus ja muutokset terveydentilassa perustuvat moneen eri tekijään. Näitä tekijöitä ovat muun muassa liikunta, ruokailurytmi, uni, lepo, stressi, sairaudet sekä geneettiset tekijät. Tästä syystä emme voi taata, että ohjelmien suorittaminen johtaisi sinun kohdallasi painon putoamiseen tai muuhun mahdolliseen hyötyyn.

Asiakaskokemusten esimerkit ja muiden asiakkaiden saavuttamat tulokset ovat aina yksilöllisiä, eivätkä päde jokaiseen ostajaan tai ohjeiden kokeilijaan. Muiden asiakkaiden saavuttamien tulosten tarkoitus ei ole taata, että kuka tahansa voi saavuttaa vastaavanlaisia tuloksia.