Ruokapäiväkirja-analyysi

Ruokapäiväkirja-analyysin tarkoituksena on selvittää tämän hetkiset hyvät puolet ruokavaliostasi ja varsinkin ne kehitettävät osa-alueet, jotka kaipaavat hiomista. Ruokapäiväkirjan avulla tulet oppimaan paljon omista tavoistasi syödä ja valmentaja saa siitä kallisarvoista tietoa ruokavalion laatimiseen.

 

Ruokavalio

Tavoitteen saavuttamisen kannalta on tärkeää, että päivittäiset ruokavaliotottumuksesi ovat kunnossa. 80 prosenttia tuloksista saavutetaan ravinnon avulla ja loput 20 prosenttia tulee liikunnasta. Me laadimme sinulle henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman valmennuksen alussa ja saat kattavasti hyödyllisiä ja käytännöllisiä vinkkejä, joiden avulla opit, miten syödä terveellisesti nyt ja jatkossa. 

LINKKI: LUE RAVINTOON LIITTYVIÄ KIRJOITUKSIA BLOGISTAMME 

 

Monipuoliset ateriavaihtoehdot päivän eri aterioille

Valmennettavanamme et tule syömään pelkästään rahkaa, kanaa ja parsakaalta, vaan haluamme että ruoka on maukasta ja ateriat koostuvat monipuolisista lähteistä. Valmennukseen osallistuessasi saat käyttöösi reseptikirjan, jossa on monipuolisesti erilaisia reseptejä päivän aterioille. 

Laadimme lähtötasoosi sopivan treenisuunnitelman

Treenisuunnitelman laatimisessa on tärkeää ottaa huomioon lähtötasosi, arkesi ja tavoitteesi. Näiden asioiden pohjalta luomme sinulle toimivan, monipuolisen ja nousujohteisen suunnitelman, jonka avulla kohotat kuntoasi ja saat tuntuvia tuloksia. 

Huomioimme suunnitelmaa tehdessä sinun toiveesi liikkumista kohtaan ja voit suorittaa treenit halutessasi vaikka kotonasi. Toteutetaan juuri sinun arkeesi ja ajankäyttöösi sopiva viikko-ohjelma.

LINKKI: KATSO TREENIVINKKEJÄ BLOGISTAMME

 

Tapaamiset valmentajan kanssa (Seinäjoki ja Lapua, ei kuulu etävalmennuksiin, vaan on sovittavissa lisämaksusta)

Tapaamiset valmentajan kanssa tulevat olemaan yksi motivaatiota ylläpitävistä asioista valmennuksesi aikana. Valmentajan kanssa varmistat, että treenaat tuvallisesti, oikein ja tehokkaasti. Valmennuksen sisältämä tapaamismäärä on yksilöllinen. Tavataan ilmaisen alkukartoituksen merkeissä ja katsotaan yhdessä, millainen valmennus olisi juuri sinun lähtökohdillesi ja tavoitteellesi sopiva.

 

Viikottainen yhteydenpito

Tapaamisten välissä et jää yksin, vaan tulet pitämään yhteyttä valmentajan kanssa viikottain viikkoraportin avulla. Viikottaisen yhteydenpidon avulla haluamme tietää, , että etenet koko ajan oikeaan suuntaan ja tarvittaessa huomaamme ajoissa, jos jokin osa-alue kaipaa muokkausta.

 

Treenaamisen ja ruokavalion lisäksi on tärkeää, että asenne on kohdillaan!

Meidän mielestä oikealla asenteella on todella tärkeä vaikutus siihen, saavutatko tavoitteesi vai et. Valmennuksen aikana saat harjoituksia myös oman mielesi ja asenteesi vahvistamiseksi. Oikean asenteen avulla teet asioita silloinkin, kun ei huvita. 

LINKKI: LUE MOTIVAATIOON JA HYVINVOINTIIN LIITTYVIÄ TEKSTEJÄ BLOGISTAMME

 

Meillä on yhteensä lähes kymmenen vuotta valmennuskokemusta ja olemme auttaneet jo lähes kahta tuhatta ihmistä saavuttamaan tavoitteensa. Voit lukea kattavammat esittelyt meistä kahdesta täältä sivulta.

 

Esimerkkihinnat valmennuksista:

Kolmen kuukauden starttivalmennus, sisältäen edellmämainittujen lisäksi 6 tapaamista valmentajan kanssa; hinta 199 euroa/kk.

Kuuden kuukauden valmennus, sisältäen kaiken edellämainitun ja yhteensä 10 tapaamista valmentajan kanssa; hinta 189 euroa/kk. 

Tarpeesi mukaan tapaamisia voi olla enemmän tai vähemmän. Selvitetään sinulle sopiva määrä, kun tavataan kartoitustapaamisessa.

Kolmen kuukauden etävalmennus 99euroa/kk.

Puolen vuoden etävalmennus 89euroa/kk.