Kokonaisvaltaista hyvinvointia!

(Olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Palaan takaisin valmentamisen pariin syksyllä 2018.)

Heippa,

Olen Merita, 31-vuotias kolmen lapsen äiti, vaimo ja hyvinvointialan yrittäjä Etelä-Pohjanmaalta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat minulle todella tärkeitä asioita ja pyrinkin panostamaan niihin jatkuvasti omassa arjessani. Pidän hyvin tärkeänä asiana sitä, että kokonaisuus on arjessa kunnossa ja tasapaino ravinnon, liikunnan ja mielen hyvinvoinnin suhteen kohtaavat, jonka ansiosta voin varmistaa, että voin mahdollisimman hyvin arjessani, joka voi olla välillä melkoista hälinää ja vilinää! Jos jokin näistä osa-alueista korostuu tai jää vähemmälle huomiolle, näkyy se usein ennemmin tai myöhemmin omassa hyvinvoinnissa ja tämän vuoksi balanssin löytäminen omaan arkeen ja tekemiseen on tärkeää. Valmentamisessa menen samalla mentaliteetilla eteenpäin. 

Koulutukseltani olen kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja, sekä Personal trainer (2013 Trainer4You). Koulutusten lisäksi jatkuva kehitys on itselleni todella tärkeää ja pyrinkin lisäämään tietämystäni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan lukemalla ja oppimalla. 

Luonteeltani olen positiivinen, iloinen, ymmärtävä ja tsemppaava persoona, joka näkyy myös valmentamisessani. Omasta mielestäni asenne ratkaisee lähes kaikessa ja niin myös valmentamisessa. Vaikka olen luonteeltani iloinen ja ymmärtävä, osaan silti samaan aikaan olla myös tiukka ja vaativa, jotta tulosten saamisen edestä karsitaan pois kaikki turhat tekosyyt ja keskitytään siihen, että tehdään jatkuvasti päivittäin oikeita tekoja ja mennään eteenpäin.

Valmentajana sitoudun asiakkaaseen 110% ja sitä samaa toivon myös asiakkaalta. Näin saadaan parhaat mahdolliset tulokset aikaan!

VALMENNUSPAIKAT

Jätä yhteydenottopyyntösi tai kysy lisätietoa palveluistamme täyttämällä sivulla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@newbeginning.fi

Psst. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Palailen takaisin valmentamisen pariin syksyllä 2018. 

Kiinnostaako rasvanpoltto? Tutustu 4 viikon Fat Burn + Detox -verkkovalmennukseemme!

OTA YHTEYTTÄ

SEURAA MENOAMME FACEBOOKISSA!