KEITÄ OLEMME JA MIKSI SINUN KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN VALMENNUKSEEMME?

Heippa sinä siellä, joka haluat muuttaa elämäsi suunnan! Saavuit oikeaan paikkaan, meillä on nimittäin tarjota sinulle jotain sellaista, jonka avulla voit saada aikaan hyviä tuloksia, jos vain annat sille mahdollisuuden. 

Me olemme Elina ja Merita; kaksi hyvinvointi- ja motivaatiovalmentajaa, sekä sertifioituja Personal trainereita, jotka ovat auttaneet jo useiden vuosien ajan ihmisiä elämäntapamuutoksen teossa. Elina on tehnyt useamman vuoden lähivalmennusta ja Merita on kerryttänyt kokemusta etä- ja verkkovalmennuksista ja nyt kaikki tämä kokemus ja osaaminen on tuotu yhteen ja paketoitu sinua varten verkkovalmennuskokonaisuudeksi

"Olemme vuosien saatossa auttaneet jo yli 2 000 asiakasta!"

Sen lisäksi, että toimimme valmentajina, olemme myös molemmat tehneet aikoinaan omissa elämissämme muutokset ja juuri omien kokemusten kautta tiedämme mistä puhumme ja mitä opetamme. Koemmekin, että oma kokemus muutoksesta on todella tärkeässä roolissa silloin, kun auttaa toisia muutoksen teossa. Meillä on nimittäin runsaasti kokemusta sudenkuopista ja suossa tarpomisesta. Tiedämme miltä tuntuu epäonnistua kerta toisensa jälkeen, mutta onneksi suurena rikkautena meillä on kokemusta myös siitä, miltä tuntuu lopulta onnistua ja pystyä sanomaan; MINÄ TEIN SEN! Sinnikkyydellä, päättäväisyydellä ja tarmolla olemmekin nyt tässä. Pisteessä, jossa voimme antaa sinulle ne oikeasti toimivat keinot muutokseen, jonka avulla vältät meidän kokemat karikot ja sudenkuopat.

Emme usko hetken pikadieetteihin, vaan haluamme antaa ohjeita, joiden avulla saat pysyviä tuloksia aikaan. Tämä tarkoittaakin, ettei valmennuksemme ole pelkkää parsakaalin ja kanan puputtamista, vaan saat positiivisesti yllättyä, miten herkullisia terveelliset ateriat voivatkaan olla! Sinun ei tarvitse myöskään hikoilla ja treenata päivien aikana useita tunteja, vaan annamme sinulle tehokkaat treeniohjeistukset, joiden avulla saat loistavia tuloksia aikaan lyhytkestoisemmilla treeneillä! Samalla haluamme myös näyttää, ettei treenaamisen tarvitse tuntua pakkopullalta, vaan se voi olla oikeasti mukavaa ja hauskaa hommaa!

 

Lähde mukaan ja onnistu!

Me kaksi olemme kokeneet muutoksen ja nyt haluamme auttaa sinua muutoksen teossa! Olemme päässeet tähän pisteeseen monien mutkien kautta ja sen vuoksi haluamme antaa nyt sinulle toimivimmat ja parhaat neuvot, joiden avulla sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin me teimme, vaan saat keskittyä onnistumisiin ja hyvien tulosten aikaansaamiseen! Mieti, kaksi jo muutoksen tehnyttä naista tarjoaa sinulle tarjottimella avaimia muutokseen! Niinpä, olisimme ottaneet nämä avaimet mielellämme vastaan silloin runsas 1o vuotta sitten, kun aloimme itse tehdä omia muutoksiamme. 

Mitä siis enää odotat, vaan hyppää meidän mukaan ja onnistu kanssamme! Anna meidän antaa sinulle ohjeet niin sinun ei tarvitse kuin noudattaa niitä ja saavuttaa tuloksia ja olla yksi onnistujistamme. Parasta tässä kaikessa on se, että voit tehdä tämän yhdessä ryhmässä muiden osallistujien kanssa, jolloin voit jakaa omat kokemuksesi muille ja saada tsemppiä ja motivaatiota toisilta osallistujilta ja tietysti meiltä kahdelta valmentajalta. 

Terkuin, 

Elina ja Merita

MERITA

Elinan sanoin: Merita on määrätietoinen ja ammattitaitoinen valmentaja. Hänen intohimonsa hyvinvointiin näkyy kaikessa, mitä hän tekee ja toteuttaa.

Merita on valmentaja sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, päästä kuntoon raskauden jälkeen tai sinulle joka tarvitset itsellesi sopivan napakan ja monipuolisesti osaavan valmentajan. Tämän naisen asennetta elämään voisi jokainen meistä ammentaa käyttöön myös itselleen.

ELINA

Meritan sanoin: Elina on iloinen ja positiivinen persoona, jonka asenne rokkaa! Elinan kanssa on todella helppo ja hyvä olla ja hänen seurassaan motivaatiotasot nousevat kattoon ja tulee sellainen tunne, kuin olisi juuri saanut piristävän adrenaliinipiikin, joka antaa potkun takapuolelle ja laittaa liikkeelle!

Elina on valmentajana tsemppaava, motivoiva, ymmärtävä ja samalla kuitenkin myös tiukka ja määrätietoinen valmentaja, joka omistautuu täysillä valmentamiseen.