SUPERTAMMIKUU

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

Vuosi 2017 alkaa lähestyä loppuaan ja uusi sivu kääntyy pian kirjassa, kun saavutaan vuodelle 2018. Taitoskohdassa on hyvä pysähtyä tekemään yhteenveto kuluneesta vuodesta ja siirtää katse tulevaan vuoteen. Upeaakin upeampi SUPERTAMMIKUU ja vuosi 2018! Täältä tullaan!

Millainen sinun vuotesi on ollut? Mitkä oli kohokohtia ja mitkä niitä haastavia ajanjaksoja? Mitä opit kuluneesta vuodesta ja mikä jäi eniten mieleen vuodesta 2017? Varsinkin siihen oppimiseen haluamme pysähtyä, koska silloin kun asiat eivät menekään niin kuin oli suunnitellut, tai ne meni ihan mönkään, on siinä oppimisen paikka ja mahdollisuus muuttua. Nämä epäonnistumiset eivät ole välttämättä epäonnistumisia, jos niistä opitaan ja tehdään seuraavalla kerralla jotain paremmin.

Koska intohimomme on hyvinvointi ja myös uskomme, että teitä lukijoita kiinnostaa lukea blogistamme hyvinvoinnista, haluammekin pysähtyä sen ääreen. Millainen oli sinun hyvinvointisi vuosi? Saavutitko tavoitteesi kuluneena vuotena? Veitkö loppuun vuonna 2017 asettamasi hyvinvointiin liittyvät tavoitteet? Vai huomasitko, että innostuksesi pitää itsestäsi huolta terveellisten elämäntapojen kautta valui läpi sormien, kuin mikäkin hiekka, kun hektinen arki astui kuvioihin? Kaikki ne innostuksen puuskassa tehdyt suunnitelmat, toteutuivatko ne läpi vuoden? Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi?

 

Supertammikuu

Omaan itseensä panostaminen tottavie on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Hyvinvoiva ihminen jaksaa arjen kiireissä energisempänä ja ihan kuin saisi aikaankin enemmän asioita, koska hän pitää huolen omasta jaksamisestaan. Mitä jos nyt kääntäisit uuden puhtaan sivun vuodelle 2018 ja tekisit siitä vuoden, jona panostat hyvinvointiisi?

Haluamme olla tukenasi ja siksi päätimme yhdessä panostaa juttuun täysillä ja toteuttaa SUPERTAMMIKUUN. Haluamme, että JUURI SINÄ voit aloittaa uuden vuoden voiden paremmin, mitä pitkään aikaan. Meille tärkeintä on se, että pysyt motivoituneena ja saavutat omia hyvinvointiin liittyviä tavoitteitasi. Tavoite voi olla se, että olet energisempi arjessa, etkä raskaan työpäivän jälkeen nukahda pystyyn, vaan jaksat lähteä lyhyelle happihyppelylle ulos piristymään lisää ja toteuttaa arjessa asioita, joista nautit. ”Wellness”,eli kokonaisvaltainen hyvinvointi on niin paljon eri asioita ja kun voit kokonaisvaltaisesti hyvin, antaa se myös elämääsi todella paljon hyvää.

Aiomme kulkea mukanasi motivoimassa ja kannustamassa juuri sinua päivittäin koko tammikuun ajan. Tulet saamaan FACEBOOK-SIVUILTAMME motivoivia hyvinvointivinkkejä tammikuun jokaisena aamuna, joiden avulla pystyt lisäämään omaa hyvää oloasi. Lisäksi haluamme palkita teitä ja arpoa jokaisella viikolla mahtavia hyvinvointiin liittyviä tuotteita! Mielestämme tämä tempaisu on jo niin superia, ettei nimeksi voi muuta keksiä, kuin SUPERTAMMIKUU! Olemme niin innoissamme siitä, että voimme motivoida ja innostaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin ja vieläpä ilmaiseksi!

Olethan sinäkin mukana SUPERTAMMIKUUSSAMME? Koska siitä ei kannata jäädä paitsi. <3 

 

 

 -Merita & Elina-

 

Psst! Pidä huoli, että huomaat ensimmäisten joukossa uudet arvontamme ja muut huippujutut hyvinvoinnista. Nyt kannattaa liittyä meidän sisäpiiriin, jotta pysyt kartalla missä mennään! Liittyessäsi tiimiimme, saat ilmaisen liittymislahjaksi rasvanpolttoruokavalion sekä tehokkaan treenin ja runsaasti vinkkejä, joiden avulla tehostat rasvan palamista!

By |2017-12-26T21:45:37+00:00joulukuu 26th, 2017|Hyvä olo, Lifestyle|0 Kommenttia

Jätä kommentti