Fat Burn + Detox

Tällä hetkellä meillä on jakaa teille asia, joka herättää meissä sellaisen HIPHURRAA-fiiliksen!! Tämä fiilistelemämme juttu on verkkovalmennuksemme Fat Burn + Detox, joka starttaa tulevana maanantaina! Ja tästä valmennuksesta ja sen valmistumisesta voimme todellakin olla tyytyväisiä, koska siitä tuli sellainen, tai jopa enemmän, mitä suunnittelimme. Aloita vuosi 2018 onnistumalla kanssamme! Myös tulevat valmennettavamme ovat fiiliksissä valmennuksesta!

 

Siis wau miten ihana, saanko aloittaa heti huomenna?! <3

 

Odotan yhtä kevyttä, raikasta ja värikästä oloa kuin tuo ruokavalio on!  Tekee heti mieli alkaa lisätä kasviksia omaan nykyiseen ruokavalioon, vaikka kyllä se puoli kiloa täyttyy mut ei ehkä noin värikkäästi. -Sandra Juliaana, jonka blogista voit käydä tutustumassa häneen paremmin TÄÄLTÄ!

 

MISTÄ KAIKKI LÄHTI? MIKSI FAT BURN + DETOX?

Kaikki lähti siitä, kun mietimme Meritan kanssa, mihin ihmiset kaipaa apua juuri meiltä. Tiesimme myös sen, että kaikki eivät pysty satsaamaan henkilökohtaiseen personal traineriin, joten halusimme luoda laadukkaan ja tehokkaan valmennuksen sellaisella hinnalla, johon oikeastaan kenellä tahansa on varaa. Lisäksi yksi tärkein pointtimme valmennuksessa oli se, että olisimme itse tarvinneet sitä kipeästi silloin 10 vuotta takaperin, kun kaipasimme motivaatiota painon pudottamiseen ja treenaamiseen.

Olemme valmentaneet Meritan kanssa useita vuosia ja jos valmennuskokemuksemme lasketaan yhteen, tulee siitä 8 vuotta! Näiden vuosien myötä olemme huomanneet saman toistuvan ongelman ihmisillä; hyvin monella on väsymystä, turvotusta ja kertyneitä kiloja. Kuitenkin samalla haluttaisiin päästä eroon tukalasta olosta ja pudottaa kiloja, kroppaa samalla kiinteyttäen. Olemme pistäneet merkille myös sen, että todella moni valittaa rasvan kiinnittyvän erityisesti vyötärön seudulle, mikä hyvin usein viittaa stressihormoneihin ja tiettyihin ongelmiin jotka johtavat stressistä sekä huonoista elämäntavoista. Hyvin monia vaivaa myös motivaation puute ja ajanpuute. Kuulemme todella usein, ettei kiireistä arkea elävillä tunnu löytyvän aikaa liikkumiselle. 

 

Olemme pistäneet merkille myös sen, että todella moni valittaa rasvan kiinnittyvän erityisesti vyötärön seudulle, mikä hyvin usein viittaa stressihormoneihin ja tiettyihin ongelmiin jotka johtavat stressistä sekä huonoista elämäntavoista. Halusimme kehittää valmennuksen näihin ylläoleviin ongelmiin ja tarjota mahdollisimman helpon ja toimivan ratkaisun. Emme ainoastaan halua pistää ihmisiä treenaamaan tehokkaasti, vaan haluamme myös vaikuttaa stressihormonien ja huonojen elämäntapojen jättämiin jälkiin kroppaan ja mieleen.

 

 

MITÄ SIITÄ SYNTYI?

Siitä syntyi neljän viikon Fat Burn + Detox-verkkovalmennus. Ja ei, nyt ei ole kysymys mistään pikadieetistä, vaan valmennuksessa saat myös toimivat ohjeet jatkoa varten, koska tarkoituksemme on opettaa sinulle uudenlaiset elämäntavat. Kysymys on todella tehokkaasta startista, joka auttaa puhdistamaan kroppaa sinne kertyneistä kuona-aineista, rauhoittamaan stressihormonien negatiivista vaikutusta rasvan kertymiseen, kiihdyttämään aineenvaihduntaasi ja polttamaan kehostasi rasvaa. Siinä samalla huomaat vyötärösi kapenevan, alliesi tiivistyvän, mielesi piristyvän ja tunnet jaksavasi arjessa paremmin!

Meille myös yhteisö merkitsee paljon. Koemme, että elämäntapamuutosta tehdessä tarvitaan kanssaelävien tukea, tsemppiä ja motivaatiota. Sillä on suuri merkitys tuloksiin. Siksi halusimme perustaa valmennuksen rinnalle myös oman yhteisön, jonka tsempillä ja motivoinnilla jaksat vetää neljä viikkoa ohjeissa pysyen ja mikä tärkeintä: pääset keskustelemaan muiden valmennuksessa olevien kanssa, valmentajien lisäksi. 

Haluamme, että valmennuksesta ei tule sinulle tylsää puurtamista, vaan se olisi mielekästä ja innostavaa! Sen vuoksi teimme jokaisesta viikosta hieman erilaisen ja annamme sinulle tuloksia tehostavia vinkkejä, sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi vaikuttavia tehtäviä viikottain. Myös valmentajien ja ryhmän tuki on saatavillasi!

MITEN VALMENNUS ETENEE?

Ensimmäinen “Detox-viikko” viikko toimii elimistön puhdistusta oikeanlaisen ruokavalion avulla tehostavana viikkona. Tämän viikon aikana lasketaan myös kehon kortisolitasoja, eli vähennetään stressiä ja rentoutetaan kehoa ja mieltä. Ensimmäinen viikko on todella oleellinen ja merkityksellinen tulosten kannalta. Toisella viikolla siirrytään kohti tehokasta rasvanpolttoa, jota jatketaan valmennuksen kaikki loput kolme viikkoa nousujohteisesti. Jokainen viikko tulee olemaan erilainen, jonka ansiosta taataan se, että keho saa uusia ärsykkeitä jatkuvasti, jolla pyritään pitämään rasvanpoltto mahdollisimman tehokkaana. Saat valmennuksen jälkeen hyvät jatko-ohjeet, miten jatkat eteenpäin ja ylläpidät saavutetut tuloksesi, tai jatkat eteenpäin kohti tavoitettasi.

 

MITÄ SAAT FAT BURN + DETOX-VALMENNUKSEEN OSALLISTUESSASI?

 viikon kestoisen Detox -ohjelman, joka auttaa vähentämään stressitasoja, vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, poistamaan kuona-aineita ja ennen kaikkea turvotusta!

 kolmelle viikolle rasvanpolttoruokavaliot, jotka vaihtuvat joka viikko ja näin saat kaiken aikaa vaihtelua!

 viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat, joissa treenit kestävät maksimissaan 30 minuuttia! 

 täytettävän viikkokalenterin, joka toimii myös hyvin motivoivana apurina

 pääsyn Facebook-ryhmään, jossa sinua tsemppaa kaksi valmentajaa + muut osallistujat

 

KENELLE VALMENNUS SOPII? SE SOPII SINULLE, JOKA:

 

  haluat pudottaa painoasi, polttaa rasvaa ja kiinteytyä

 haluat kohottaa kuntoasi ja treenata kotona mielummin kuin kuntosalilla, koska valmennuksen treenit voi tehdä missä tahansa!

 haluat treenata tehokkaasti, mutta et halua käyttää siihen liikaa aikaa

 haluat voida paremmin ja pitää hyvinvoinnistasi huolta

 haluat energiaa ja motivaatiota elämääsi

 

Toivomme, että pääsemme “tapaamaan” mahdollisimman monia seuraajiamme valmennuksessa! Ja nyt tarjoammekin sinulle mahdollisuutta lähteä mukaamme ensimmäiseen ryhmään joka starttaa yhteisvoimin ensiviikon maanantaina. Ennakkoilmoittautuneita on mukana jo hieno määrä, ja sinun on mahdollista vielä hypätä mukaamme! Lauantaina avaamme valmennuksen sivuston, josta pääset näkemään ensimmäisen viikon materiaalit ja ostamaan viikonlopun aikana kaiken tarvittavan DETOX -viikkoa varten. 

IHANAAA! EMME MALTA ODOTTAA!!!! Nähdään valmennuksessa!! 🙂

 

VALMENNUS STARTTAA 8.1.2017! ENNAKKOILMOITTAUDU MUKAAN NYT!

 

-Elina & Merita-