Kolmas valmennusviikko ohi! Loppusuora häämöttää!

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

Viimeinen viikko FBD-valmennusta starttasi tänään ja loppusuora häämöttää! On jopa hieman haikea fiilis valmennuksen päättymisestä, mutta eihän se tarkoita, ettenkö tekisi näitä samoja asioita jatkossakin. Valmennuksen tarkoituksena kun on muokata elämäntapoja terveellisemmiksi ja antaa alkupotku terveelliseen muutokseen ja terveelliseen elämään. Eli samat teot jäävät arkeen käytäntöön jatkossakin, vaikka valmennus loppuukin. 

 

Mitä kolmannen viikon aikana tapahtui?

Kolmannen viikon aikana valmennuksessa aukesi taas uudet reseptit ja liikuntaohjeet. Syömiset ovat sujuneet hyvin, mutta liikunnasta pitää sanoa sen verran, että olen korvannut pari viikon treeniä pihahommilla, koska yllättävät lämpimät ilmat ovat saaneet viherpeukalon sisälläni heräämään (+rikkaruohot kasvamaan) ja on tullut tehtyä pihalla monenmoista. Eilen juuri viimeksi kantelin painavia multasäkkejä ja istuttelin kirsikkapuita ja laitoimme myös trampoliinin pystyyn, jotta lapset (ja aikuiset) pääsevät siihen pomppimaan. Kyllä siinä hiki tuli yhtälailla kuin treenatessakin.

 

Millaisia tuloksia kolmannen viikon aikana syntyi?

Kolmannen viikon aikana mulla oli todella hyvä fiilis koko ajan, enkä edes niin miettinyt millaisia tuloksia saan aikaan tai onko mittanauhasta lähtenyt senttejä vai ei, vaan itselleni tärkeintä on, että voin hyvin, jaksan päivät energisenä ja pystyn oikeasti panostamaan kaikkeen täysillä. Hyvä olo ja terveys on niin paljon tärkeämpi juttu mulle kuin sentit tai painolukema, joten en jaksanut ajatella koko asiaa koko viikon aikana.

Hyviä tuloksia syntyy, kun vain keskittyy joka päivä oikeisiin asioihin!

Tänään aamulla mittauspäivänä hyppäsin sitten vaa’alle ja vaaka näytti -0,4 kiloa viime viikon lukemasta, joka tarkoittaa, että painoa on lähtenyt tähän mennessä -3,8 kiloa. Nyt ollaan jo ihan melkein siinä ja siinä, että alussa tavoitteeksi heittämäni painolukema on täyttynyt eli -4 kiloa on lähtenyt. Senttejä sen sijaan karisi kolmannella viikolla enemmän kuin muilla, nimittäin -9,5cm, joka on mielestäni todella paljon.

Lukemat ja viikon numeraaliset tulokset oli hyviä, mutta eniten innoissani olen omasta olotilasta. <3 Voin rehellisesti sanoa, että voin niin hyvin ja päivät on energisiä!

 

Lähtöpaino: 62.6kg

Nyt: 58,8kg

Muutos kahden viikon jälkeen: -3.8kg

 

Mitat: (Suluissa kolme viikkoa sitten otetut lähtömitat)

Kädet – vasen: 28.0cm (30cm) oikea: 27.0cm (29cm) yhteensä: -4cm

Rinnanympärys: 87cm (90cm) -3cm

Rinnan alta: 69.0cm (74cm) -5cm

Vyötärö: 73cm (79.5cm) -6,5cm

Lantio: 93cm (95cm) -2cm

Reidet – vasen: 52.5cm (54cm) oikea: 51.5cm (53cm) yhteensä: -3cm

Muutos kahden viikon jälkeen: -23,5cm

 

Tällaista siis kolmannella viikolla! Viikon päästä palaan taas valmennuksen suhteen uudelleen asiaan ja tsekataan tulokset ja teen yhteenvedon koko valmennuksesta!

Jätä kommentti