Detox-viikko takana! Tällaisia tuloksia syntyi

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

Eilen tuli täyteen viikko FBD-valmennusta ja olo on tällä hetkellä todella hyvä! Ennen valmennuksen aloitusta olo oli kieltämättä väsynyt, turvonnut ja tukkoinen, joka lähti siinä valmennuksen ensimmäisten päivien aikana muuttumaan ja kohenemaan. Heti toisena päivänä heräsinkin jo virkeänä ennen herätyskelloa, joka antoi suuren motivaatiopotkun loppuviikkoon. Voikin sanoa, että tällä hetkellä olo on ihan erilainen ja nuo viikko sitten koetut olotilat tuntuvat todella kaukaisilta.

 

Mikä oli viikon aikana haastavaa?

Jos ihan totta puhutaan niin viikko meni suhteellisen helposti ja onkin hieman sellainen olo, että voiko tämä olla näin helppoa? Eilen illalla aloinkin jopa hieman miettimään ja tuskailemaan, että olenko tehnyt kaikki oikein ja mahtaako niitä tuloksia syntyä, koska tuntui, etten ole kovin paljon joutunut ponnistelemaan valmennuksen eteen, mutta kyllä, kaikki tuli tehtyä niin kuin pitikin ja tuloksia todellakin syntyi!

Jos nyt jotain haastavaa pitää sanoa, niin kolmen ensimmäisen nestemäisen detox-päivän itse kolmas päivä oli hieman haasteellinen, koska koko päivän päätä jomotti, mutta siitä selvisi sillä, että mietti koko ajan, että kehossa tapahtuu puhdistumista ja hyvää ja itse päänsäryn taustalla on positiivinen syy. Neljänteen päivään herätessä päänsärky olikin jo poissa.

 

Mikä oli helppoa?

Valmennuksen ensimmäinen viikko oli mielestäni helppo. Aterioiden valmistaminen oli helppoa ja nopeaa ja kun ateriat teki jääkaappiin valmiiksi odottamaan, oli niiden nauttiminenkin helppoa. Liikuntasuorituksetkin olivat suhteellisen rauhallisia ja joogaharjoituksista tuli todella hyvä olo kehoon ja rauhoitti kivasti mieltä ja laski stressitasoja, jotka olivat viime aikoina olleet vähän korkealla.

Viikon harjoituksissa parasta olikin ehdottomasti niiden lyhyt kesto ja se, että harjoitukset ehti sujauttamaan kiireiseenkin arkeen, joka oli omalla kohdalla justiin oikea juttu!

Ensimmäisen viikon tulokset

Alta voit tarkastella lähtömittoja ja tänä aamuna ottamiani mittoja ja niissä tapahtuneita muutoksia. Jos sinua kiinnostaa kokeilla tätä samaa valmennusta, voit käydä osallistumassa maanantaina 7.5. starttaavaan ryhmään tästä linkistä.

 

Lähtöpaino: 62.6kg

Nyt: 59.8kg

Muutos viikon aikana: 2.8kg

 

Mitat: (Suluissa viikko sitten otettu lähtomitta)

Kädet – vasen: 29.5cm (30cm) oikea: 28.5cm (29cm) yhteensä: -1cm

Rinnanympärys: 89cm (90cm) -1cm

Rinnan alta: 71.5cm (74cm) -2.5cm

Vyötärö: 77cm (79.5cm) -2.5cm

Lantio: 94cm (95cm) -1cm

Reidet – vasen: 53.5cm (54cm) oikea: 52.5cm (53cm) yhteensä: -1cm

Muutos viikon aikana: -9cm

 

Painoa lähti viikon aikana yhteensä -2.8 kiloa ja senttejä karisi 9! Seuraava tilannechekkaus taas viikon päästä toisen valmennusviikon jälkeen ja tietysti instagramissa kannattaa seurailla päivittäistä menoa. 😉

 

Mahtavaa torstaipäivän jatkoa! 🙂

 

By |2018-04-26T09:43:42+00:00huhtikuu 26th, 2018|Fat Burn + Detox-verkkovalmennus, Hyvä olo|0 Kommenttia

Jätä kommentti