-4 kiloa kahdessa viikossa ilman kärsimystä ja nälkäpaastoa!

RSS
Seuraa sähköpostitse
Facebook
Twitter
Instagram

Kyllä, se todellakin voi olla mahdollista, kokemuksesta! Saattaa kuulostaa hurjalta, mutta tällaiset tulokset ovat mahdollisia, jos vain teet oikeita asioita oikeaoppisesti ja turvallisella tavalla! Tämän vuoksi onkin hyvä varmistaa ammattilaisen tekemien ohjeiden avulla, ettet mene yksinäsi ojasta allikkoon tai vaaranna terveyttäsi, vaan etenet oikein askelin eteenpäin ja sen kautta aikaansaat haluamiasi tuloksia! Tottakai tärkeintä etenemisessä ei aina ole se puntari, vaan energinen ja freesi fiilis, joka terveellisestä ravinnosta ja treenistä seuraa.

Motivoidaksemme sinua lähtemään liikkeelle, jaamme tammikuussa 4 viikon Fat Burn + Detox –verkkovalmennusryhmään osallistuneiden kokemuksia, jossa mukanamme on ollut jo kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita. Huomasimme heti valmennuksen alkumetreillä, että Fat Burn + Detox-valmennuksessa on sitä jotain ja se todellakin toimii ja sen avulla moni on jo saanut huikeita tuloksia aikaan, eikä valmennus ole vielä edes lopussa! 

Mikäli haluat saavuttaa yhtä huikeita tuloksia, kuin alla olevat, liity mukaan 12.2.2018 starttaavaan ryhmään nyt ja varmista, että sinusta tulee yksi onnistujamme! 

 ENNAKKOILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!

Tätä mieltä ovat valmennukseen osallistuneet:  

”Mulla ei oo pitkään aikaan ollut näin energinen ja kevyt olo! Kahden viikon jälkeen painoa on tippunut 4 kiloa. Kolmen päivän Detox-jakso oli kyllä loistava aloituspuhdistus koko jutulle! Olen oppinut syömään terveellisemmin kuin ikinä, energiatasoni ovat nousseet, saan nukuttua kunnolla ja ihooni on tullut väriä, eli eloa! Turvotus on lähtenyt ja olo PAAAAAAALJON kevyempi.  Ruokaohjeet ovat olleet maittavia, helppoja ja nopeita tehdä. Terveellinen ruoka ei myöskään ole kalliimpaa, kuin ennen syömäni laaduton ruoka, josta olen yllättynyt!” 

-Minna 

 

”-3,7 kg tähän mennessä, eli kahden viikon jälkeen. Tosi kivat reseptit ensi viikollekin! Myös se on erittäin hyvä juttu, että ruoissa on vaihtoehtoja. Ei kyllästy samaan ruokaan. Tämä dieetti on muutakin kuin rahkaa ja kanaa! Tää on tosi hyvin tehty juttu! Hyvä te!!” 

Päivi 

 -4 kiloa kahdessa viikossa ilman kärsimystä ja nälkäpaastoa!

Eikö kuulostakin hyvältä? Tämä on lainaus tosielämästä ja niin voi tapahtua myös sinulle, kuten Minnalle ja Päiville tapahtui Fat Burn + Detox –valmennuksessa monien muiden valmennettavien kanssa. Keskimäärin painoa tiputettiin jo ensimmäisen puhdistavan Detoxviikon ja sitä seuraavan rasvanpolttoviikon aikana jop3-4 kiloa. Ja mikä parasta, nämä tulokset saatiin aikaan ilman kärvistelyä! Pikemminkin valmennuksen ohjeita noudattamalla saat itsellesi energisemmän olon ja opit samalla, miten elää terveellisesti koko lopun elämääsi! Kyse kun ei siis ole pelkästään pikadieetistä, ei todellakaan, vaan haluamme auttaa valmennettaviamme saavuttamaan pysyviä tuloksia ja siksi panostamme valmennuksen aikana myös uusien tapojen opetteluun, jotka ovat tärkeässä roolissa pysyvässä muutoksessa. 

Ps. Valmennuksessa olemme halunneet panostaa kunnolla myös resepteihin ja treeneihin, jotka ovat monipuolisia ja helposti sekä nopeasti toteutettavia.  

 

 

Hyvin usein ihminen kaipaa painonpudotukseen alkuspurttia, joka nostaa motivaatiota ja saa fiiliksen siitä, että tuloksia todella tulee! Tottakai, näistä kolmesta kilosta iso osa on nesteitä ja turvotusta, mutta muutoksen voi todella nähdä osallistujasta tehokkaan Detox-viikon jälkeen, jolloin pohjustus todelliselle rasvanpoltolle on tehty! Kasvot alkavat hehkua ja kaventua, samalla kun vaatteet alkavat istua paremmin päälle ja energiatasot nousevat. Detoxviikko on aivan upea työkalu, jonka olemme halunneet tarkoituksella ottaa valmennukseen mukaan, koska sen avulla tehdään aivan huikeita tuloksia! Sen jälkeen rasvan polttaminen nousee uusiin ulottuvuuksiin! Lue alta Sandran kokemukset Detox-viikosta: 

 

”Detox-viikon aikana oloni oli todella virkeä ja pöhötys poistui ensimmäisten päivien aikana. Päätin jo, että aion tehdä tämän detox-viikon jatkossakin muutaman kerran vuodessa, koska siitä saa niin hyvän olon.” 

-Sandra 

Miten näin huikeat tulokset voivat olla mahdollisia ilman hillitöntä nälkää ja paastoamista? 

Kehittämässämme viikon Detox-ohjelmassa syöt 5 kertaa päivässä ja liikut puhdistautumista tukevasti. Nauttimasi ravinto on erittäin ravinnepitoista, josta kehosi saa uutta elinvoimaa ja aineenvaihduntasi tehostuu tämän ensimmäisen viikon aikana vastaanottamaan seuraavien viikkojen rasvaa polttavat vaikutukset.   

Fat Burn + Detox -verkkovalmennus on loistava valinta sinulle, joka haluat kaksi oleellista asiaa rasvanpolttoon ja hyvinvointiin liittyen samassa paketissa: kroppaa ja mieltä kirkastavan ja puhdistavan detox-kuurin sekä tehokkaan rasvanpolttovaiheen. 

Haluatko vihdoin toimia ja onnistua? Tee päätöksesi nyt, varmista paikkasi 12.2.2018 alkavasta ryhmästä ja lähde mukaan! Alla vielä tarkempia tietoja valmennuksesta. Voit myös käydä lukemassa kattavammat tiedot osoitteesta: http://newbeginning.fi/4-viikon-fat-burn-detox-verkkovalmennus/  

 

 

Fat Burn -verkkovalmennuksessa saat kaiken tämän: 

  • viikon kestoisen Detox-ohjelman, joka auttaa vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja ennen kaikkea turvotusta! 
  • kolmelle viikolle rasvanpolttoruokavaliot, jotka vaihtuvat joka viikko 
  • viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat, joissa treenit kestävät maksimissaan 30 minuuttia! 
  • täytettävän viikkokalenterin, joka toimii myös hyvin motivoivana apurina 
  • pääsyn Facebook-ryhmään, jossa sinua tsemppaa kaksi valmentajaa + muut osallistujat 

 

Huom! Jos et saa valmennuksen avulla tuloksia aikaan, saat rahasi 100% takaisin!  

Seuraava valmennusryhmä aloittaa 12.2.2018! Osallistu valmennukseen ennakkoon jo nyt ja varmista paikkasi helmikuussa starttaavassa ryhmässä! 

 Toivottavasti ”tavataan” mahdollisemman monen kanssa!:)

By |2018-01-25T20:22:40+00:00tammikuu 25th, 2018|Fat Burn + Detox-verkkovalmennus, Painonpudotus|0 Kommenttia

Jätä kommentti