4 viikon Fat Burn + Detox -verkkovalmennus

PUHDISTA KEHOSI JA TEE SIITÄ RASVAA POLTTAVA TEHOLAITOS! 

Tunnetko olevasi lähes kaiken aikaa väsynyt ja saamaton, olon ollessa tukkoinen ja turvonnut? Haluatko saada arkeesi lisää energiaa ja samalla päästä eroon kertyneistä ylimääräisistä kiloistasi ilman tuntikausien raatamista ja yksipuolisen tylsää ruokavaliota? 

Meillä on ratkaisu ongelmiisi!

Neljä viikkoa kestävän Fat Burn + Detox-valmennuksen ansiosta voimme tarjota sinulle mahdollisimman helpon ja toimivan ratkaisun yllämainittuihin ongelmien ratkaisemiseksi ja  pystyt saamaan todistetusti huikeita tuloksia aikaan pelkästään neljässä viikossa! Lupaamme sinulle, että karistat senttejä vyötäröltäsi ja tunnet olosi energisemmäksi ja jos näin ei käy, palautamme rahasi takaisin!

Fat Burn + Detox -verkkovalmennuksessa saat kaksi ohjelmaa samassa paketissa: Detoxoivan puhdistus-startin sekä rasvanpoltto-ohjelman, jotka yhdessä oikeasti ja todistetusti toimivat! 

Helmikuun valmennysryhmän paikat MYYTIIN LOPPUUN! Seuraava valmennusryhmä starttaa maanantaina 26.3.2018! Voit ennakko-osallistua jo nyt ja varmistaa paikkasi maaliskuun valmennuksessa. Ryhmään mahtuu 100 osallistujaa.

caret-down caret-up caret-left caret-right
-4,8 kiloa! Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!
Sandra Seinäjoki

-5 kg ja vatsasta -8 cm! Oon ollut tosi tyytyväinen tähän ohjelmaan! Pömpötys on jo nyt lähtenyt ja vatsa toimii hyvin. Sen lisäksi olen nukkunut todella hyvin! Olo on loistava ja kevyt! Mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin energinen olo! Kiitos teille!

Minna Seinäjoki

FAT BURN + DETOX -VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

Verkkovalmennuksen tarkoituksena on antaa puhdistava ja tehokas aloituspotku kohti hoikempaa ja terveellisempää elämää, jossa kehosi voi päivittäin hyvin oikeanlaisen ravinnon ja treenin avulla ja jolloin se muuttuu rasvanpolttolaitokseksi, jonka ansiosta pääset eroon ylimääräisestä rasvasta. 

DETOX

Puhdistuskuuri auttaa tehostamaan elimistösi toimintoja, laittaa kuona-aineet liikkeelle ja auttaa poistamaan turvotusta. Valmennukseen osallistujista moni karisti viikon mittaisen puhdistuskuurin aikana 2-3 kiloa! 

RUOKAVALIO

Syöt värikkäästi, raikkaasti ja ravitsevasti viikottain vaihtuvien terveellisten, monipuolisten ja helposti valmistettavien ohjeidemme mukaan. Moni osallistuja on yllättynyt, miten helppoa ruokavaliomme noudattaminen voi olla ja siitä miten terveellinen syöminen ei todellakaan ole tylsää tai pelkkää parsakaalen ja kanan puputtamista!

TREENIT

Valmennuksen aikana treenaat monipuolisesti ja tehokkaasti! Valmennuksen treenit ovat kestoltaan maksimissaan 30 minuuttia ja voit suorittaa harjoitukset missä ja milloin tahansa! Ei vaadi kuntosalijäsenyyttä!

RYHMÄN TUKI

Et ole yksin! Valmennuksessa pääset mukaan Fat Burn + Detox- onnistujayhteisöä, jossa saat tukea ja kannustusta niin valmentajilta, kuin myös muilta osallistujilta. Yhdessä onnistumme!

KEITÄ OLEMME JA MIKSI SINUN KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN VALMENNUKSEEMME?

Heippa sinä siellä, joka haluat muuttaa elämäsi suunnan! Saavuit oikeaan paikkaan, meillä on nimittäin tarjota sinulle jotain sellaista, jonka avulla voit saada aikaan hyviä tuloksia, jos vain annat sille mahdollisuuden. 

Me olemme Elina ja Merita; kaksi hyvinvointi- ja motivaatiovalmentajaa, sekä sertifioituja Personal trainereita, jotka ovat auttaneet jo useiden vuosien ajan ihmisiä elämäntapamuutoksen teossa. Elina on tehnyt useamman vuoden lähivalmennusta ja Merita on kerryttänyt kokemusta etä- ja verkkovalmennuksista ja nyt kaikki tämä kokemus ja osaaminen on tuotu yhteen ja paketoitu sinua varten verkkovalmennuskokonaisuudeksi

"Olemme vuosien saatossa auttaneet jo yli 2 000 asiakasta!"

Sen lisäksi, että toimimme valmentajina, olemme myös molemmat tehneet aikoinaan omissa elämissämme muutokset ja juuri omien kokemusten kautta tiedämme mistä puhumme ja mitä opetamme. Koemmekin, että oma kokemus muutoksesta on todella tärkeässä roolissa silloin, kun auttaa toisia muutoksen teossa. Meillä on nimittäin runsaasti kokemusta sudenkuopista ja suossa tarpomisesta. Tiedämme miltä tuntuu epäonnistua kerta toisensa jälkeen, mutta onneksi suurena rikkautena meillä on kokemusta myös siitä, miltä tuntuu lopulta onnistua ja pystyä sanomaan; MINÄ TEIN SEN! Sinnikkyydellä, päättäväisyydellä ja tarmolla olemmekin nyt tässä. Pisteessä, jossa voimme antaa sinulle ne oikeasti toimivat keinot muutokseen, jonka avulla vältät meidän kokemat karikot ja sudenkuopat.

Emme usko hetken pikadieetteihin, vaan haluamme antaa ohjeita, joiden avulla saat pysyviä tuloksia aikaan. Tämä tarkoittaakin, ettei valmennuksemme ole pelkkää parsakaalin ja kanan puputtamista, vaan saat positiivisesti yllättyä, miten herkullisia terveelliset ateriat voivatkaan olla! Sinun ei tarvitse myöskään hikoilla ja treenata päivien aikana useita tunteja, vaan annamme sinulle tehokkaat treeniohjeistukset, joiden avulla saat loistavia tuloksia aikaan lyhytkestoisemmilla treeneillä! Samalla haluamme myös näyttää, ettei treenaamisen tarvitse tuntua pakkopullalta, vaan se voi olla oikeasti mukavaa ja hauskaa hommaa!

Lähde mukaan ja onnistu!

Me kaksi olemme kokeneet muutoksen ja nyt haluamme auttaa sinua muutoksen teossa! Olemme päässeet tähän pisteeseen monien mutkien kautta ja sen vuoksi haluamme antaa nyt sinulle toimivimmat ja parhaat neuvot, joiden avulla sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin me teimme, vaan saat keskittyä onnistumisiin ja hyvien tulosten aikaansaamiseen! Mieti, kaksi jo muutoksen tehnyttä naista tarjoaa sinulle tarjottimella avaimia muutokseen! Niinpä, olisimme ottaneet nämä avaimet mielellämme vastaan silloin runsas 1o vuotta sitten, kun aloimme itse tehdä omia muutoksiamme. 

Mitä siis enää odotat, vaan hyppää meidän mukaan ja onnistu kanssamme! Anna meidän antaa sinulle ohjeet niin sinun ei tarvitse kuin noudattaa niitä ja saavuttaa tuloksia ja olla yksi onnistujistamme. Parasta tässä kaikessa on se, että voit tehdä tämän yhdessä ryhmässä muiden osallistujien kanssa, jolloin voit jakaa omat kokemuksesi muille ja saada tsemppiä ja motivaatiota toisilta osallistujilta ja tietysti meiltä kahdelta valmentajalta. 

Terkuin, 

Elina ja Merita 

TÄTÄ MIELTÄ OSALLISTUJAT OVAT VALMENNUKSESTA:

 

 

                           

 "Mulla ei oo pitkään aikaan ollut näin energinen ja kevyt olo! Kahden viikon jälkeen painoa on tippunut 4 kiloa. Kolmen päivän Detox-jakso oli kyllä loistava aloituspuhdistus koko jutulle! Olen oppinut syömään terveellisemmin kuin ikinä, energiatasoni ovat noussee, saan nukuttua kunnolla ja ihooni on tullut väriä, eli eloa! Turvotus on lähtenyt ja olo PAAAAAAALJON kevyempi.  Ruokaohjeet ovat olleet maittavia, helppoja ja nopeita tehdä. Terveellinen ruoka ei myöskään ole kalliimpaa kuin ennen syömäni laaduton ruoka, josta olen yllättynyt!" 

-Minna

 

 

 

"-4,7 kiloa! Toimii!Tosi kivat reseptit ens viikollekin! Myös se on erittäin hyvä juttu, että ruoissa on vaihtoehtoja. Ei kyllästy samaan ruokaan. Tämä dieetti on muutakin kuin rahkaa ja kanaa! Tää on tosi hyvin tehty juttu! Hyvä te!!" 

-Päivi 

 

 

 

"Nettivalmennus toimi mun kohdalla erittäin hyvin; ohjeet olivat selkeitä ja helppoja noudattaa. .Eka viikko kevensi olotilan kerta heitolla ja seuraavat kolme viikkoa viitoittivat tietä terveellisempään elämäntapaan. Kurssi on mitä mainioin ponnahduslauta keveämpään, terveellisempään ja energisempään elämään. Ja tuskin tulee ikävä niitä kiloja, jotka matkan varrella tippuivat! Itse ehdin niitä karistaa 5 ja näin pääsin jo melkein puoleen väliin omaa painotavoitettani. Kiitokset Elinalle ja Meritalle huipusta kurssista! Teidän ohjeet ja tsemppi auttoivat mua taas muistamaan, miksi syödä terveellisesti ja treenata aktiivisesti!"

-Karoliina

 

 

"Tähän valmennukseen mukaan lähtö oli paras päätös elämässäni pitkään aikaan. Valmennuksessa oli loistavat, osaavat ja asiakkaistaan oikeasti välittävät. Apua sai aina tarvittaessa. Sain tämän avulla upean alkusysäyksen mun uudelle terveellisemmälle ja paremmalle elämälleni ja löysin uusia ihania makuja ruokavaliooni. Kaiken kruunasi 4 kilon pudotus kuukaudessa ja tästä se elämä vasta alkoi!"

-Lissu

 

SANDRAN FIILIKSET VALMENNUKSESTA:

 
 
Olen Sandra, 22-vuotias nainen Seinäjoelta. Olen kolmatta viikkoa mukana Fat Burn + Detox -verkkovalmennuksessa ja kiloja oli kahden viikon kohdalla pudonnut jo lähes neljä! Detox-viikon aikana oloni oli todella virkeä ja pöhötys poistui ensimmäisten päivien aikana. Päätin jo, että aion tehdä tämän detox-viikon jatkossakin muutaman kerran vuodessa, koska siitä saa niin hyvän olon.
 
Ruokavalio on ihanan värikäs ja herkullinen. Tämän valmennuksen aikana minulle ei ole tullut väsähtänyttä oloa ruokailun jälkeen, vaan energiatasot pysyy tasaisena. Treenit ovat tehokkaita ja nopeita ja ne todellakin voi tehdä kotona, vaikka sillä aikaa, kun ruoka on uunissa.
 
Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!
 
Sandran blogin löydät TÄSTÄ linkistä. Käy lukemassa ja motivoitumassa muutokseen! 🙂 

EI RISKIÄ: TAKAAMME, ETTÄ SAAT TULOKSIA AIKAAN! JOS ET, SAAT RAHASI TAKAISIN!

Lukuisat asiakkaamme ovat saavuttaneet verkkovalmennuksemme avulla hyviä tuloksia, joten uskomme ja tiedämme, että myös sinä pystyt siihen myös! Annamme sinulle siitä huolimatta mahdollisuuden kokeilla valmennustamme riskittömästi, sillä saat valmennuksellesi täyden rahat takaisin -takuun. Jos et onnistu valmennuksen avulla edistämään hyvinvointiasi tai jos tuote ei anna sinulle mitään lisäarvoa, ilmoita siitä meille ja palautamme rahasi takaisin.

 

26.3. STARTTAAVASSA RYHMÄSSÄ:

Aloitat valmennuksen viikon kestoisella Detox-puhdistuskuurilla, jonka ansiosta saat tehostettua elimistösi toimintoja, poistettua kuona-aineita ja mikä parasta, annat turvotukselle kyytiä! Moni osallistuja karistaa ensimmäisen viikon aikana 2-3 kiloa!

Detox-viikon jälkeen siirryt rasvanpolttovaiheeseen, jolloin saat joka viikko uudet ravinto- ja ruokavalio-ohjeet rasvanpolttoon!

Valmennuksessa on monipuolisuutta, nimittäin saat joka viikko vaihtuvat treeniohjeet, jotka voit suorittaa missä ja milloin tahansa. Treenit eivät vaadi kuntosalijäsenyyttä ja ne ovat kestoltaan maksimissaan 30 minuuttia!

Valmennuksen aikana saat runsaasti vinkkejä kehon puhdistamiseen ja rasvanpolttoon! Lisäksi saat neuvoja, miten tehdä muutoksesta pysyvää!

Valmennusviikkojen aikana saat motivoivia viikkokalentereita, joiden avulla varmistat, että panostat päivittäin oikeisiin asioihin ja suunta on koko ajan oikea!

Saat pääsyn valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa omat kokemuksesi muille osallistujille ja saada valmentajilta ja muilta tsemppiä ja motivaatiota. Ryhmässä on paljon mukavampi edetä, kuin yksin!

FAT BURN + DETOX -VERKKOVALMENNUS
Valmennus kustantaa sinulle alle 2 euroa per päivä ja sillä hinnalla saat kaiken tämän:
49€

Viikon Detox-puhdistuskuuri

Rasvanpolttoa tehostavat ruokavalio-ohjelmat + viikoittaiset ravintoneuvot

Vaihtuvat treeniohjelmat jokaiselle valmennusviikolle

Motivoivat viikkokalenterit

Ryhmän ja valmentajien tuen

Motivaatiovinkit ja tehtävät

Puhdistusta ja rasvanpolttoa tehostavat vinkit

VALMENNUS SOPII SINULLE JOKA:

haluat tehostaa aineenvaihduntasi toimintaa

haluat päästä eroon kiloista, polttaa rasvaa ja kiinteytyä

haluat treenata kotona mieluummin kuin kuntosalilla

haluat kohottaa kuntoasi

haluat treenata tehokkaasti, mutta et halua käyttää siihen liikaa aikaa

haluat voida paremmin ja pitää hyvinvoinnistasi huolta

haluat energiaa ja motivaatiota arkeesi

haluat saada aikaan pysyviä tuloksia!

 

KUN LÄHDET MUKAAN NYT:

 pääset kuukaudessa jo ison askeleen eteenpäin!

 karistat senttejä vyötäröltäsi ja vaaka näyttää pienempää lukemaa!

nautit enemmän peilikuvastasi ja tunnet olosi paremmaksi omissa nahoissasi!

 olet energisempi ja fyysisesti paremmassa kunnossa!

vaatteet myötäilevät vartaloasi paremmin!

itsekurisi vahvistuu ja olet muutenkin vahvempi!

opit runsaasti uusia asioita, joiden avulla sinun on helpompi ylläpitää saamiasi tuloksia!

 

LÄHDE MUKAAN 26.3.2018 STARTTAAVAAN FAT BURN + DETOX -VERKKOVALMENNUSRYHMÄÄN HINTAAN 49 EUROA!

TOIMI HETI, KOSKA VAIN 100 ENSIMMÄISTÄ MAHTUU MUKAAN! 

(Valmennus kustantaa sinulle alle 2 euroa päivässä. Tämä on todella edullinen hinta verrattuna siihen, mitä voit saavuttaa valmennuksen avulla!)

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

VOIT MYÖS HALUTESSASI OTTAA YHTEYTTÄ NÄIDEN KAUTTA:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@newbeginning.fi

Ota yhteyttä Facebookin kautta: https://www.facebook.com/newbeginning.fi/ 

Löydä meidät Instagramista nimellä: newbeginning.fi

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA