4 viikon Fat Burn + Detox -verkkovalmennus

Tunnetko olevasi lähes kaiken aikaa väsynyt ja saamaton, olon ollessa tukkoinen ja turvonnut? Haluatko saada arkeesi lisää energiaa ja samalla päästä eroon kertyneistä ylimääräisistä kiloistasi ilman tuntikausien raatamista ja yksipuolisen tylsää ruokavaliota? 

Meillä on ratkaisu ongelmiisi! Lähde mukaan valmennukseemme, puhdista kroppasi ja laita rasva roihuamaan! Saat todistetusti upeita tuloksia aikaan ja starttaat energisemmän elämän. Panosta itseesi, koska todella ansaitset voida hyvin!

caret-down caret-up caret-left caret-right
-4,8 kiloa! Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!
Sandra Seinäjoki

-5 kg ja vatsasta -8 cm! Oon ollut tosi tyytyväinen tähän ohjelmaan! Pömpötys on jo nyt lähtenyt ja vatsa toimii hyvin. Sen lisäksi olen nukkunut todella hyvin! Olo on loistava ja kevyt! Mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin energinen olo! Kiitos teille!

Minna Seinäjoki

FAT BURN + DETOX -VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

Verkkovalmennuksen tarkoituksena on antaa puhdistava ja tehokas aloituspotku kohti hoikempaa ja terveellisempää elämää, jossa kehosi voi päivittäin hyvin oikeanlaisen ravinnon ja treenin avulla ja jolloin se muuttuu rasvanpolttolaitokseksi, jonka ansiosta pääset eroon ylimääräisestä rasvasta. 

DETOX

Puhdistuskuuri auttaa tehostamaan elimistösi toimintoja, laittaa kuona-aineet liikkeelle ja auttaa poistamaan turvotusta. Valmennukseen osallistujista moni karisti viikon mittaisen puhdistuskuurin aikana 2-3 kiloa! 

RUOKAVALIO

Syöt värikkäästi, raikkaasti ja ravitsevasti viikottain vaihtuvien terveellisten, monipuolisten ja helposti valmistettavien ohjeidemme mukaan. Moni osallistuja on yllättynyt, miten helppoa ruokavaliomme noudattaminen voi olla ja siitä miten terveellinen syöminen ei todellakaan ole tylsää tai pelkkää parsakaalen ja kanan puputtamista!

TREENIT

Valmennuksen aikana treenaat monipuolisesti ja tehokkaasti! Valmennuksen treenit ovat kestoltaan maksimissaan 30 minuuttia ja voit suorittaa harjoitukset missä ja milloin tahansa! Ei vaadi kuntosalijäsenyyttä!

RYHMÄN TUKI

Et ole yksin! Valmennuksessa pääset mukaan Fat Burn + Detox- onnistujayhteisöä, jossa saat tukea ja kannustusta niin valmentajilta, kuin myös muilta osallistujilta. Yhdessä onnistumme!

KEITÄ OLEMME JA MIKSI SINUN KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN VALMENNUKSEEMME?

Heippa sinä siellä, joka haluat muuttaa elämäsi suunnan! Saavuit oikeaan paikkaan, meillä on nimittäin tarjota sinulle jotain sellaista, jonka avulla voit saada aikaan hyviä tuloksia, jos vain annat sille mahdollisuuden. 

Me olemme Elina ja Merita; kaksi hyvinvointi- ja motivaatiovalmentajaa, sekä sertifioituja Personal trainereita, jotka ovat auttaneet jo useiden vuosien ajan ihmisiä elämäntapamuutoksen teossa. Elina on tehnyt useamman vuoden lähivalmennusta ja Merita on kerryttänyt kokemusta etä- ja verkkovalmennuksista ja nyt kaikki tämä kokemus ja osaaminen on tuotu yhteen ja paketoitu sinua varten verkkovalmennuskokonaisuudeksi. 

"Olemme vuosien saatossa auttaneet jo yli 2 000 asiakasta!"

TUTUSTU MEIHIN PAREMMIN

 

TÄTÄ MIELTÄ OSALLISTUJAT OVAT VALMENNUKSESTA:

                           

 "Mulla ei oo pitkään aikaan ollut näin energinen ja kevyt olo! Kahden viikon jälkeen painoa on tippunut 4 kiloa. Kolmen päivän Detox-jakso oli kyllä loistava aloituspuhdistus koko jutulle! Olen oppinut syömään terveellisemmin kuin ikinä, energiatasoni ovat noussee, saan nukuttua kunnolla ja ihooni on tullut väriä, eli eloa! Turvotus on lähtenyt ja olo PAAAAAAALJON kevyempi.  Ruokaohjeet ovat olleet maittavia, helppoja ja nopeita tehdä. Terveellinen ruoka ei myöskään ole kalliimpaa kuin ennen syömäni laaduton ruoka, josta olen yllättynyt!" 

-Minna

 

 

 

"-4,7 kiloa! Toimii!Tosi kivat reseptit ens viikollekin! Myös se on erittäin hyvä juttu, että ruoissa on vaihtoehtoja. Ei kyllästy samaan ruokaan. Tämä dieetti on muutakin kuin rahkaa ja kanaa! Tää on tosi hyvin tehty juttu! Hyvä te!!" 

-Päivi 

 

 

 

"Nettivalmennus toimi mun kohdalla erittäin hyvin; ohjeet olivat selkeitä ja helppoja noudattaa. .Eka viikko kevensi olotilan kerta heitolla ja seuraavat kolme viikkoa viitoittivat tietä terveellisempään elämäntapaan. Kurssi on mitä mainioin ponnahduslauta keveämpään, terveellisempään ja energisempään elämään. Ja tuskin tulee ikävä niitä kiloja, jotka matkan varrella tippuivat! Itse ehdin niitä karistaa 5 ja näin pääsin jo melkein puoleen väliin omaa painotavoitettani. Kiitokset Elinalle ja Meritalle huipusta kurssista! Teidän ohjeet ja tsemppi auttoivat mua taas muistamaan, miksi syödä terveellisesti ja treenata aktiivisesti!"

-Karoliina

 

 

"Tähän valmennukseen mukaan lähtö oli paras päätös elämässäni pitkään aikaan. Valmennuksessa oli loistavat, osaavat ja asiakkaistaan oikeasti välittävät. Apua sai aina tarvittaessa. Sain tämän avulla upean alkusysäyksen mun uudelle terveellisemmälle ja paremmalle elämälleni ja löysin uusia ihania makuja ruokavaliooni. Kaiken kruunasi 4 kilon pudotus kuukaudessa ja tästä se elämä vasta alkoi!"

-Lissu

 

SANDRAN FIILIKSET VALMENNUKSESTA:

 
 
Olen Sandra, 22-vuotias nainen Seinäjoelta. Osallistuin Fat Burn + Detox -verkkovalmennukseen ja kiloja oli kahden viikon kohdalla pudonnut jo lähes neljä! Detox-viikon aikana oloni oli todella virkeä ja pöhötys poistui ensimmäisten päivien aikana. Päätin jo, että aion tehdä tämän detox-viikon jatkossakin muutaman kerran vuodessa, koska siitä saa niin hyvän olon.
 
Ruokavalio on ihanan värikäs ja herkullinen. Tämän valmennuksen aikana minulle ei ole tullut väsähtänyttä oloa ruokailun jälkeen, vaan energiatasot pysyy tasaisena. Treenit ovat tehokkaita ja nopeita ja ne todellakin voi tehdä kotona, vaikka sillä aikaa, kun ruoka on uunissa.
 
Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!
 
Sandran blogin löydät TÄSTÄ linkistä. Käy lukemassa ja motivoitumassa muutokseen! 🙂 

EI RISKIÄ: TAKAAMME, ETTÄ SAAT TULOKSIA AIKAAN! JOS ET, SAAT RAHASI TAKAISIN!

Lukuisat asiakkaamme ovat saavuttaneet verkkovalmennuksemme avulla hyviä tuloksia, joten uskomme ja tiedämme, että myös sinä pystyt siihen myös! Annamme sinulle siitä huolimatta mahdollisuuden kokeilla valmennustamme riskittömästi, sillä saat valmennuksellesi täyden rahat takaisin -takuun. Jos et onnistu valmennuksen avulla edistämään hyvinvointiasi tai jos tuote ei anna sinulle mitään lisäarvoa, ilmoita siitä meille ja palautamme rahasi takaisin.

 

VALMENNUSRYHMÄSSÄ:

Aloitat valmennuksen viikon kestoisella Detox-puhdistuskuurilla, jonka ansiosta saat tehostettua elimistösi toimintoja, poistettua kuona-aineita ja mikä parasta, annat turvotukselle kyytiä! 

Detoxia seuraa 3 viikon rasvanpolttovaihe,  jolloin saat joka viikko uudet ravinto- ja ruokavalio-ohjeet rasvanpolttoon sekä tehostusvinkkejä, motivaatiota ja neuvoja siihen, miten tehdä muutoksista pysyviä!

Saat joka viikko vaihtuvat tehokkaat treeniohjeet, jotka voit suorittaa missä ja milloin tahansa. Treenit eivät vaadi kuntosalijäsenyyttä ja ne ovat kestoltaan maksimissaan 30 minuuttia!

Saat pääsyn valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa omat kokemuksesi muille osallistujille ja saada valmentajilta ja muilta tsemppiä ja motivaatiota. Ryhmässä on paljon mukavampi edetä, kuin yksin!

VALMENNUS SOPII SINULLE JOKA:

haluat tehostaa aineenvaihduntasi toimintaa

haluat päästä eroon kiloista, polttaa rasvaa ja kiinteytyä

haluat kohottaa kuntoasi ja treenata tehokkaasti, käyttämättä treenaamiseen kuitenkaan liikaa aikaa

haluat voida paremmin ja saada lisää energiaa ja motivaatiota arkeesi

haluat saada aikaan pysyviä tuloksia!

 

KUN LÄHDET MUKAAN NYT:

 pääset kuukaudessa kanssamme jo ison askeleen eteenpäin!

 karistat senttejä vyötäröltäsi, vaaka näyttää pienempää lukemaa ja vaatteet istuvat päällesi paremmin!

nautit enemmän peilikuvastasi ja tunnet olosi paremmaksi omissa nahoissasi!

 olet energisempi ja fyysisesti paremmassa kunnossa!

itsekurisi vahvistuu ja olet muutenkin vahvempi sekä opit ylläpitämään saavuttamiasi tuloksia!

 

LÄHDE MUKAAN FAT BURN + DETOX -VERKKOVALMENNUSRYHMÄÄN HINTAAN 49 EUROA!

Valmennus kustantaa sinulle alle 2 euroa per päivä, joka on todella pieni summa verrattuna siihen, mitä se voi antaa sinulle ja miten se voi muuttaa elämäntapojasi, mieltäsi ja kehoasi! 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

VOIT MYÖS HALUTESSASI OTTAA YHTEYTTÄ NÄIDEN KAUTTA:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@newbeginning.fi

Ota yhteyttä Facebookin kautta: https://www.facebook.com/newbeginning.fi/ 

Löydä meidät Instagramista nimellä: newbeginning.fi

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Siirry työkalupalkkiin